John Lasseter ontkent Toy Story 4 niet

John Lasseter zit duidelijk verveeld met de uitspraak van Tom Hanks over Toy Story 4. Oordeel zelf maar of Pixar aan een derde vervolg op Toy Story werkt.

Vorige maand was Tom Hanks te gast in BBC’s Breakfast News om over zijn nieuwe film te praten. Tot ieders grote verbazing vertelde (of grapte?) hij er doodleuk dat er een Toy Stoy 4 in de maak is. Enkele dagen later herhaalde hij dat in een tweede interview met Showbizz Tonight.

Vandaag was John Lasseter uitgenodigd in Breakfast News om te praten over Cars 2, die vrijdag in Engeland in première gaat. Uiteraard werd de regisseur geconfronteerd met de uitspraak van Woody’s loslippige stemacteur.

Onderaan vind je het videofragment met de bewuste vraag (zie 01’15”). Zijn stem en houding verklappen dat Lasseter duidelijk verveeld zit met de vraag. Zijn ontwijkende antwoord? “We hebben nog niets aangekondigd.” Lekker diplomatisch, maar evengoed dubbelzinnig.

Als je het mij vraagt, wordt er achter de schermen wel degelijk nagedacht over een vierde deel. Niet verwonderlijk, Toy Story 3 bracht wereldwijd meer dan een miljard dollar op in de bioscoop. Of de film ook echt wordt gemaakt, zal de tijd vanzelf wel uitwijzen.

Wat denken jullie? Verraadt Lasseters mimiek een vierde Toy Story?

John Lasseter over Toy Story 4 (zie 01’15″)

(Via BBC)

Lees ook:Pixar werkt aan Toy Story 4? [update]
Lees ook:Voert John Lasseter zelf de regie over Toy Story 3?
Lees ook:Disney en Pixar bevestigen Toy Story 3
Lees ook:John Lasseter stelt nieuwe Toy Story-collectie voor
Lees ook:Nóg een Toy Story-film

16 reacties op “John Lasseter ontkent Toy Story 4 niet

 1. Jeroen

  Aaaargh, dit is zo een vreemde situatie, weet echt niet wat er van te denken.
  .
  Dat speciaal gevoel van bij de 3de film, maak dat toch niet ongedaan! :(
  Ik hoop, hoop, HOOP dat het hier gaat om een short film project of een tv-serie gemaakt door Pixar Canada.
  .
  Johnny John John, pas toch op wat je doet!

    /   Beantwoorden  / 
 2. YK

  Ik hoop eigenlijk niet dat er een 4e Toy Story komt. Ik denk dat dat alleen maar afbreuk kan doen aan het geweldige einde van Toy Story 3.

  Er is ook letterlijk in elk interview met de stemacteurs, crew enzo. hadden ze het allemaal over een waardig einde van de reeks etc.(behalve dan Tom Hanks in die interviews).

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jordi

  Ik herhaal:
  “Alsjeblieft! GEEN Toy Story 4! Ik vond Toy Story 3 een geweldige afsluiter voor de trilogie, een vierde deel is gewoon té veel!
  Pixar, sequels = goed. Teveel sequels = slecht. Doe het niet, Pixar… Doe het niet…”

    /   Beantwoorden  / 
 4. Pieter

  Het grote dollarmonster heeft Pixar geroken. Toy Story 3 bracht een miljard dollar op, wie weet hoeveel een vierde zou opbrengen?

  Ik sluit me hierbij aan bij de rest. Toy Story 3 had een zeer mooi “de cirkel is rond”-einde. Het verhaal is wat mij betreft afgesloten (hier en daar nog eens een kortfilmpje kan natuurlijk wel)

    /   Beantwoorden  / 
 5. TAZ

  de 3 toy story films waren behoorlijk populair dus dat er een mogelijke toy story 4 aankomt is niet helemaal ondenkbaar.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Hannes

  Neen, neen, neen! Dat mag écht niet! Ze hollen hun eigen succes maar achter na en gaan dan beseffen dat ze ineens niet meer zo succesvol zijn (oké, natuurlijk nog wel, maar toch). Waar was de tijd dat Pixar ons telkens uitnodigde in een nieuwe wereld? Zoals Brave, Up, Finding Nemo, The Incredibles,… meer NIEUWE werelden willen we! En dan volgt het kassasucces ook wel hoor! Originaliteit primeert, remember? Preken voor eigen kerk misschien, maar ik denk dat ze dit toch zelf even vergeten zijn! Ik kijk in elk geval al uit naar Pete Docter’s film, die zal wel ons wel iets nieuws brengen! (En naar Brave ook natuurlijk, maar over die eerste weten we nog niets). Dat ze trouwens Newt ook maar boven halen, daar keek ik écht naar uit…

    /   Beantwoorden  / 
 7. `Thijs

  oh owh het zal toch zeker niet.. XD

    /   Beantwoorden  / 
 8. Hans W.

  NATUURLIJK komt er een Toy Story 4. We moeten niet vergeten dat Pixar ook gewoon een bedrijf is, en een bedrijf is bezig met geld verdienen. Al brengt een deel 4 maar de helft op van deel 3, dan nog zijn ze dik tevreden. En het maken van een 4e deel is veel goedkoper dan het maken van een nieuwe film met een totaal nieuwe wereld. Van Toy Story zijn alle karakters en vele sets er al. Het enige wat je nodig hebt is een aantal nieuwe sets, (waarschijnlijk) een paar nieuwe karakters en een goed verhaal. Dat laatste is natuurlijk het aller, allerbelangrijkste. En geloof me: het publiek zal komen. En het handjevol animatiefanaten zoals wij (Animatieblog-lezers) kunnen slechts gefrustreerd toekijken…

    /   Beantwoorden  / 
 9. esteban

  Ik twijfel of Pixar daadwerkelijk een 4de deel gaat maken … Het is een afgerond verhaal. Dit is Dreamworks niet, you know. Een verwant project, dat wel misschien.

    /   Beantwoorden  / 
 10. poppie

  shrek 4 is een geweldige laatste deel maar jullie hebben gelijk toy story 3 is al een afgerond verhaal

    /   Beantwoorden  / 
 11. peter

  dit is dan wel het beweis dat pixar nu de geld geld kant op gaat.
  tsr3 was een perfekte afsluiter en ik krijg er nog steets kippenvel van.
  maar als ze toch bezig zijn dan het liefst een verhaal tussen 2 en 3 wat hebben ze al die jaar gedaan?
  ik hoop het liefer niet maar beter dan een deel 4

    /   Beantwoorden  / 
 12. Tünde

  Misschien wordt het wel een prequel, aangezien Toy Story 3 inderdaad een prachtig einde had?

    /   Beantwoorden  / 
  1. peter

   nee geen preguel aangezien buzz lightyear (een van) de ster van de films is

     /   Beantwoorden  / 
 13. Laurens

  Deel drie was een prima einde, en een deel 4 zou erg zonde zijn. Pixar mag van mij nu juist wel weer terugpakken naar hun originele nieuwe verhalen waar ze zo bekend om zijn geworden, in plaats nu ineens van alles een sequel te maken.

    /   Beantwoorden  / 
 14. larissa

  Nou van mij mag ie komen,een deel 4. Ik bedoel,áls jullie animatie fanaten zijn,prima,dan kijk je toch niet als je deel 3 zo een geweldige afsluiter vond,dan is je wereldje nog perfekt. Ik bedoel,ik heb elk deel zeker 20x gezien,mijn zoon van 3 is een grote fan. Met miljoenen andere kinderen,het publiek waar deze films juist op gericht zijn. Daar zullen ze onze kindjes dus héél blij mee maken. En deze mama ook want die heeft de strot vol van deel 1 2 en 3 ;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. max

   Animatie is niet gericht voor alleen kinderen en Pixar films al helemaal niet dus dat is gewoon een domme opmerking geplaatst zonder natendenken. Toy story 3 was een perfecte afsluiter voor de bioscoopfilms en een deel 4 kan nooit beter worden daarom wilt niemand een vervolg en we moeten ook niet vergeten dat Pixar de franische uitbreid met shorts dus we hoeven niet bang te zijn dat Toy story stopt.

   Dit bericht komt uit 2011, voortaan misschien even opletten op de datum dat het artikel geplaatst is ;)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.