Leuke teaser voor Finding Nemo Blu-ray

Leuk bedacht promotiespotje voor de Blu-ray van Finding Nemo.

Als ik me niet vergis, is Finding Nemo de enige animatiefilm van Pixar die nog niet op Blu-ray is verschenen. Gelukkig komt daar eindelijk verandering in, al zal je wel nog even geduld moeten hebben voor je van Finding Nemo in de beste kwaliteit kan genieten.

Eerder deze week liet Disney immers weten dat Finding Nemo opnieuw in de bioscoop verschijnt, maar dan in 3D. De (Amerikaanse) release staat voorlopig gepland voor 14 september 2012 en het zou een verrassing zijn als de Blu-ray sneller in de winkel zou verschijnen.

Net zoals voor The Incredibles werd opnieuw een leuke teaser gemaakt, waarbij een oud fragment uit de film een beetje werd aangepast en van nieuwe commentaar werd voorzien. Het resultaat vind je onderaan in dit bericht.

Leuke teaser voor Blu-ray Finding Nemo

Lees ook:Eerste teaser voor Finding Nemo in 3D
Lees ook:Dory heeft zin in Finding Nemo 2
Lees ook:Heel wat Disney/Pixar-films krijgen 3D-release
Lees ook:Stanton maakt tweede Finding Nemo
Lees ook:Bonusclip The Incredibles: Nomanisan Island

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.