Eerste plaatjes uit Pixars kortfilm Small Fry

De allereerste afbeeldingen uit de gloednieuwe Toy Story Toon.

Zoals we eerder schreven, is Small Fry het tweede miniavontuur met de personages uit Toy Story. Net zoals de korte film Hawaiian Vacation gekoppeld werd aan Cars 2, zo zal Small Fry de bioscoopfilm van The Muppets voorafgaan.

Het verhaal draait om Buzz die in een hamburgertent belandt en daar een heleboel achtergelaten speelgoed ontmoet. Ondertussen zitten Woody en de anderen opgescheept met een mini-Buzz (zo’n speeltje dat je gratis bij een kindermaaltijd krijgt) die de plaats van de echte Buzz heeft ingenomen…

Het zeven minuten durende filmpje werd bedacht en geregisseerd door Angus McLane. In een interview met USA Today vertelt hij hoe het verhaal eigenlijk een soort van The Prince and the Pauper is, maar dan met speelgoed. Zelf leent hij zijn stem aan de personages T-Bone en Super Pirate. De mini-Buzz wordt ingesproken door Teddy Newton (regisseur van Day & Night). Glee-actrice Jane Lynch leent haar stem aan de narcistische zeemeermin Neptuna.

Update 14 november: Bekijk de eerste clip uit Small Fry.

The Muppets (en dus ook Small Fry) wordt in de Nederlandse en Belgische bioscopen verwacht op 15 februari 2012. De leuke trailers en meer info vind je in deze berichten.

Eerste afbeeldingen uit Toy Story Toon: Small Fry (klik voor hoge resolutie)

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:Eerste clip uit Pixars kortfilm Small Fry
Lees ook:Meer plaatjes uit Pixars Small Fry
Lees ook:Small Fry is de nieuwe Toy Story Toon
Lees ook:Nieuwe clip uit Hawaiian Vacation
Lees ook:Als Buzz Lightyear echt zou bestaan

Eén reactie op “Eerste plaatjes uit Pixars kortfilm Small Fry

  1. TAZ

    als dit filmpje samen met hawaiian vacation ook op disney channel en disney xd gaan verschijnen is dat helemaal leuk natuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.