Nieuw plaatje uit La Luna

Deze kleine jongen van Pixar heeft duidelijk geen hoogtevrees.

Bij onze vrienden van Stitch Kingdom is een nieuw plaatje opgedoken uit La Luna. Dat is de nieuwste kortfilm van Pixar, bedacht en geregisseerd door Enrico Casarosa. Op de afbeelding zijn de oude Nonno, Papa en de jonge Bambino te zien.

La Luna vertelt het magische verhaal over een kleine jongen. Het is de eerste keer dat zijn vader en grootvader hem mee naar hun werk nemen. In een oude, houten boot roeien ze de zee in. Wanneer ze geen land meer zien, houden ze halt en wachten ze. Voor de jongen volgt een grote verrassing wanneer hij ontdekt wat het buitengewone beroep van zijn familie is…

In een recente clip kun je nu al ontdekken waar ze de ladder uit het plaatje voor nodig hebben… Het fragment verklapt wel een stukje van de verrassing, dus enkel kijken als je echt niet langer wil wachten tot La Luna aan Pixars avondvullende film Brave voorafgaat in de bioscoop (in augustus 2012).

Afbeelding uit La Luna (klik voor hoge resolutie)

Lees ook:Nieuwe afbeelding uit Pixars La Luna
Lees ook:Adembenemende clip uit Pixars La Luna
Lees ook:Schattige poster voor Pixars La Luna
Lees ook:Magische clip uit Pixars La Luna [spoiler]
Lees ook:Magische eerste blik op La Luna van Pixar [update]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.