Good Dinosaur-poster

Ontdek de poster met hoofdpersonages uit Pixars dinofilm.

Na de concept art die in augustus op de D23 Expo werd vrijgegeven, is nu een eerste poster opgedoken die een duidelijke blik werpt op de onwaarschijnlijke hoofdpersonages uit The Good Dinosaur. Dat is een van de nieuwe animatiefilms van Pixar.

De film zou normaal geregisseerd worden door Bob Peterson, maar die moest een stapje terug doen. In afwachting van een nieuwe regisseur is de film in handen van Pixars Brain Trust. De release werd uitgesteld van midden 2014 naar eind 2015.

The Good Dinosaur laat zien hoe de dinosaurussen als boeren leven op de aarde. Iedere soort heeft zijn specifieke taak: apatosaurussen ploegen de velden, triceratops zijn bulldozers en stegosaurussen snoeien de planten. Ze proberen hun gewassen te beschermen tegen allerlei kleine, vervelende, prehistorische insecten.

Wanneer hoofdpersonage Arlo (een apatosaurus van meer dan 21 meter) een van de beestjes beter bekijkt, blijkt het de kleine mensenjongen Spot te zijn die zich als insect heeft verkleed. De twee worden vrienden en gaan samen op avontuur.

Zoals te zien is aan het storende en nutteloze watermerk, dook de poster voor het eerst op via de Argentijnse website JPosters. Klik op het plaatje om de poster in hogere resolutie te bekijken. De film wordt in de Amerikaanse zalen verwacht op 25 november 2015. Daarvoor verschijnt eerst Inside Out (juni 2015), de nieuwe prent van Pete Docter (Up). (Update: BSA plaatste – na wat photoshoppen – een versie online zonder suf watermerk.)

(Met dank aan Julian voor de tip)

Lees ook:Sohn regisseert dinofilm
Lees ook:D23: Good Dinosaur
Lees ook:Newman componeert The Good Dinosaur
Lees ook:Artwork Pixars dinofilm
Lees ook:Karakterposters Binnenstebuiten

9 reacties op “Good Dinosaur-poster

 1. max

  Mooie poster! Ik kijk er naar uit! Maar eerst Inside out!

    /   Beantwoorden  / 
 2. DragonMaster

  Leuke poster

    /   Beantwoorden  / 
 3. Eline

  Hmm… Dit is één van de Pixarfilms waar ik het meeste naar uitkijk. Nu moet ik toch zeggen dat ik geschrokken ben van de animatie. Op deze poster lijkt het bijna of er met stop motion is gewerkt (wat uiteraard niet het geval is). Bij Pixarfilms kan ik nu niet zeggen dat ik die styl erg mooi vind.

    /   Beantwoorden  / 
  1. DragonMaster

   Die stop motion opmerking snap ik niet zo goed. Je ziet op de poster gewoon 3D animatie zoals altijd bij Pixar?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Eline

    Ik weet wel dat het geen stop motion is. Maar ze hebben de CGI animatie zo doen lijken alsof de personages poppetjes zijn (vooral Spot heeft hier veel last van, vind ik). De stijl van de CGI animatie vind ik dus op dit moment niet zo mooi. Ik hoop dat ze die nog wat gaan veranderen tegen dat de film uitkomt.

      /   Beantwoorden  / 
 4. TAZ

  voor een eerste plaatje ziet het er best goed uit.
  maakt een jaartje langer wachten op de film de moeite wel waard waarschijnlijk.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Locall

  De poster is nep hoor… gemaakt van verouderd artwork, aldus

  Lead character designer Daniela Strijleva had this to say about the poster on Twitter:

  “Looks like an unfinished unofficial piece of work that’s not supposed to be out there. Not Pixar endorsed.”

    /   Beantwoorden  / 
  1. Seppe

   Nep als in ‘niet via de officiële kanalen vrijgegeven’, ja. Natuurlijk nog niet definitief, want het duurt nog twee jaar voor de film verschijnt; de poster is zo vroeg verschenen dat er een nog niet werkende link op staat. Maar de poster biedt wél voor het eerst een goede blik op de karakters – en dat is hier in dit geval het belangrijkste.

     /   Beantwoorden  / 
 6. peter

  vind het er flauw uitzien.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.