Nieuwe details Pete Docter-film

Een bekende componist en iets meer details over Pixars nieuwste.

Op de website van Pixar werd een gewijzigde synopsis geplaatst voor Inside Out, de nieuwe animatiefilm van regisseur Pete Docter (Monsters Inc, Up). De geüpdatete samenvatting luidt als volgt:

Opgroeien kan lastig zijn, iets wat de elfjarige Riley ondervindt wanneer ze haar vertrouwde omgeving verlaat en met haar ouders verhuist naar San Francisco, waar haar vader een nieuwe baan heeft gevonden. Net als iedereen wordt Riley gedreven door haar emoties: Joy (vreugde), Fear (angst), Anger (boosheid), Disgust (afkeer) en Sadness (verdriet). De gevoelens leven in het Hoofdkwartier, het controlecentrum in het hoofd van Riley, vanwaar ze haar adviseren. Omdat Riley en haar emoties moeite hebben om zich aan te passen in San Francisco, staat het Hoofdkwartier op zijn kop. Hoewel Joy alles positief probeert te bekijken, zijn de andere emoties het niet eens over hoe ze moeten omgaan met de nieuwe omgeving.

Naast de plotbeschrijving raakte ook bekend dat componist Michael Giacchino (Up, The Incredibles) meewerkt aan het muzikale aspect van de animatiefilm.

Het resultaat wordt in de bioscoop verwacht in juni 2015.

(Via FMR en PixarTalk)

Lees ook:Eerste clip uit nieuwe Pixar-film
Lees ook:Teaser voor Pixars volgende
Lees ook:Pixar geeft nieuwe plaatjes vrij
Lees ook:Karakterposters Binnenstebuiten
Lees ook:Trailer voor volgende Pixar-film

Eén reactie op “Nieuwe details Pete Docter-film

  1. TAZ

    Leuk nieuws alvast.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.