Wallace en Gromit in Harvey Nichols reclamecampagne

Aardman tekende net een contract met winkelketen Harvey Nichols. Wallace en Gromit, de populairste Aardman personages, zullen binnenkort in een reclamecampagne te zien zijn voor de opening van de nieuwse Harvey Nichols winkel in Bristol.

Ze reisden al naar de maan, verlosten een Engels dorp van een konijnenplaag en waren al 4 keer op de Oscars aanwezig, maar ze hadden nog nooit gewinkeld bij Harvey Nichols. Tot nu. In een serie reclamefoto's, krijgen Wallace, Gromit en Lady Tottington een volledige makeover door een van Engelands meest prestigieuze winkels.

Harvey Nicols stak Wallace en Gromit in een volledige nieuwe outfit, van topdesigners als Alexander McQueen en Dolce & Gabbana. De transformatie is zo spectaculair dat Harvey Nichols de Wallace, Gromit en Lady Tottington reclamecampagne als belangrijkste promostunt zal gebruiken voor de opening van hun nieuwste filiaal in Bristol.

Lees ook:Eerste trailer nieuwe Wallace & Gromit film!
Lees ook:Aardman channel op Youtube
Lees ook:A Matter of Loaf and Death: Production Stills
Lees ook:Tien redenen om op tweede paasdag Wallace & Gromit: A Matter of Loaf and Death te kijken
Lees ook:Nog 28 nachtjes slapen tot Wallace & Gromit kortfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.