Wallace and Gromit in energieke reclamefilmpjes

Het bekende kleiduo is te zien in enkele spotjes voor een energiebedrijf.

Aardman heeft enkele reclamefilmpjes gemaakt met Wallace en Gromit in de hoofdrol. Voor het Britse Npower werden twee spotjes bedacht waarin het sympathieke duo niet bepaald zuinig omgaat met hun energie. Uiteraard komt een vriendelijke werknemer van het energiebedrijf de zaak redden en leeft iedereen nog lang en gelukkig.

Het leuke aan de spotjes is zoals steeds weer het oog voor detail waarmee de filmpjes werden gemaakt. Wanneer Wallace van de trap komt, enkel gehuld in een douchemuts, probeert Gromit natuurlijk de zedelijkheid te bewaren en ervoor te zorgen dat we ‘Wallace junior’ niet te zien krijgen…

Er is ook een korte making-of van de reclamespotjes, al steek je daar niet echt iets van op. Ik heb meer het gevoel dat de making-of een reclamespotje is voor Aardman. Maar zolang ze Wallace & Gromit weer op ons scherm toveren, verdienen ze natuurlijk elke seconde aandacht die ze kunnen krijgen.

Wallace & Gromit en de nieuwe boiler

Wallace & Gromit en de isolatie

zie YouTube voor het filmpje (insluiten lukte niet)

De making-of van de reclamespotjes

Lees ook:Standbeeld voor Gromit?
Lees ook:Niet te missen vanavond: Wallace & Gromit tv-special
Lees ook:Wallace en Gromit in Harvey Nichols reclamecampagne
Lees ook:Wallace & Gromit komen terug!
Lees ook:Vakantiespotje met Wallace & Gromit

Eén reactie op “Wallace and Gromit in energieke reclamefilmpjes

  1. Sanjay

    Wallace & Gromit en de isolatie is niet meer op youtube!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.