Aardman parodieert bekende speelfilms

Leuke parodieën in Aardmans verse stop-motionspotje.

In een nieuw reclamespotje voor Swedbank gaan de stop-motionmakers van Aardman Animations op zoek naar de betekenis van een relatie. In één moeite door maken ze ook even een parodie op bekende films. De high five verwijst naar Top Gun, de pottenbakkerscène naar Ghost en de autostunt naar Thelma & Louise (selecteer de zin als je niet zelf wil raden).

Het onderstaande spotje is de opvolger van Under the Oak Tree. Ook deze commercial werd geregisseerd door Steve Harding-Hill. Als je wil weten hoe zulke poppetjes tot leven komen, vind je in het vorige bericht een interessante making-of.

Aardmans reclamespotje Swedbank Hollywood

Lees ook:Aardman houdt van Zweedse eikels
Lees ook:Nieuwe Aardman commercials
Lees ook:Weer een mooie commercial voor Twinings
Lees ook:Studio Ghibli verkent de kalligrafiestijl
Lees ook:Retrospotje voor Wreck-It Ralph

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.