Korte film: Goofy in The Art of Vacationing

Een korte film met een ‘echte’ Goofy, in de stijl van de oude cartoons.

Geen paniek, Walt Disney werkt (voorlopig?) niet aan een liveactionfilm met Goofy. Het onderstaande filmpje is slechts een originele reclamespot voor Disneyland Resort.

The Art of Vacationing is een parodie op de oude, klassieke tekenfilmpjes met Walt Disneys bekendste kluns. Een levensechte Goofy laat in het onderstaande filmpje zien hoe je als bezoeker van het park de zaken best (niet) aanpakt.

Leuk is dat er met veel zorg aandacht werd besteed aan de details en de stijl van het filmpje. Net zoals de bekende cartoons opent ook The Art of Vacationing met een fotoboek dat wordt opengeslagen en wordt het verhaal verteld door een ouderwets klinkende commentaarstem.

Het resultaat overtreft de oude tekenfilms niet, maar het is een leuk idee. Eerder dook een geanimeerde Goofy op een reclamespot voor een cruise (zie Checkin’ in with Goofy).

Trouwens, hoe zouden ze die knipperende ogen hebben gemaakt?

Goofy in The Art of Vacationing

(Via Bleeding Cool)

Lees ook:Leuke reclamespot: Checkin’ in with Goofy
Lees ook:Goofy’s How to Hook Up Your Home Theater online!
Lees ook:Potatoland
Lees ook:Alles is dubbel zo leuk in de wonderlijke wereld van Twiceland
Lees ook:Sleepwalkin’

5 reacties op “Korte film: Goofy in The Art of Vacationing

 1. TAZ

  ziet er wel geing uit.
  misschien komt dit filmpje ook nog wel op disney channel of disney xd.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mohegan

  Heel leuk! Ik kan mij wel indenken hoe ze de knipperende ogen hebben gemaakt, maar het ontbreekt mij aan technische taal om het uit te leggen :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hans W.

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet erg gecharmeerd ben van deze uitgebreide reclamespot. Het gebrek aan gezichtsuitdrukkingen maken het erg simpel en weinig interessant. Ze hebben er vast hun best op gedaan, maar geef mij maar (any time) de ouderwetse tekenfilms.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Erik Butter

  waarom vraagt niemand zich af waarom deze Goofy zijn gezicht kaal scheert en wie bepaald heeft dat zijn gezicht vleeskleurig moest zijn…

    /   Beantwoorden  / 
 5. Ferry

  Dit had toch beter gekund, denk je dan… als de makers eens hadden gekeken naar Aardman’s Angry Kid, bijvoorbeeld. Dan zie je dat je met het gebruik van maskers wel degelijk heel veel met gezichtsuitdrukkingen kunt doen…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.