Nieuw regisseursduo voor Cloudy-vervolg

Sony maakt regisseurs van Cloudy with a Chance of Meatballs 2 bekend.

Het onverwachte succes van Cloudy with a Chance of Meatballs in 2009 heeft ervoor gezorgd dat Sony Pictures Animation een vervolg overweegt. Groen licht heeft de sequel nog niet gekregen, maar er wordt achter de schermen wel al naarstig aan gewerkt.

Cody Cameron (Open Season 3) en Kris Pearn zijn de nieuwe regisseurs. Ze maken hun debuut als regisseur van een bioscoopfilm, maar werkten allebei mee aan het verhaal van Cloudy with a Chance of Meatballs (respectievelijk als story artist en head of story) en Surf’s Up. Phil Lord en Chris Miller, de regisseurs van de eerste prent, zijn als executive producer bij de nieuwe film betrokken.

Over het verhaal van Cloudy 2 wil de studio nog niets kwijt, maar de film zou een nieuw avontuur brengen voor de onhandige uitvinder Flint Lockwood. Zoals eerder aangekondigd wordt het script geschreven door John Francis Daley en Jonathan Goldstein, schrijvers van de komische speelfilms Horrible Bosses en Burt Wonderstone.

(Via Variety)

Lees ook:Cloudy krijgt serie
Lees ook:Eerste beeld Cloudy with a chance of Meatballs
Lees ook:De maffe uitvindingen van Flint
Lees ook:Nieuwe trailer Cloudy with a Chance of Meatballs
Lees ook:Cloudy with a chance of Meatballs in 3D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.