Gemene nepsmurfen in The Smurfs 2 [update]

De Smurfen komen naar Parijs. Ontdek de eerste details van het verhaal.

The Hollywood Reporter meldt dat de Amerikaanse actrice Christina Ricci (Alpha and Omega) een rol heeft versierd in het aangekondigde vervolg op The Smurfs. Opvallend is dat Ricci naar verluidt haar stem leent aan het nieuwe personage Vexy, een “gemene versie van Smurfin”.

Mogelijk leunt Vexy aan bij de oorsprong van Smurfin. Het kleine, blauwe vrouwtje werd namelijk gemaakt door de gemene tovenaar Gargamel. Oorspronkelijk zorgde ze voor problemen en was ze niet de vrolijke blondine zoals iedereen haar nu kent. Ze veranderde pas na een toverspreuk van Grote Smurf.

Verder zijn er nog geen details over de nieuwe film van Sony Pictures Animation. Enige uitzondering is een promotieplaatje dat de Eiffeltoren bevat, wat doet vermoeden dat de sequel zich (gedeeltelijk) in Parijs afspeelt.

The Smurfs 2 wordt in de bioscoop verwacht in de zomer van 2013.

Update: De inhoud van de nieuwe animatiefilm is zopas bekendgemaakt.

In het nieuwe verhaal creëert Gargamel enkele stoute Smurfachtige personages (de zogenaamde Naughties) om de magie van de Smurfen te kunnen gebruiken. Wanneer hij ontdekt dat zoiets alleen met echte Smurfen lukt, ontvoert hij Smurfin (alleen zij kent de magische spreuk die de Naughties in Smurfen kan veranderen). Hij neemt haar mee naar Parijs, waar hij naam heeft gemaakt als ’s werelds grootste tovenaar. Grote Smurf en de anderen keren daarom terug naar de echte wereld. Met de hulp van hun mensenvrienden Patrick en Grace proberen ze Smurfin te redden. Zal Smurfin, die zich altijd een beetje anders dan de Smurfen heeft gevoeld, samenspannen met de gemene Vexy en Hackus of blijft ze “trouw blauw”?

Raja Gosnell neemt opnieuw de regie voor zijn rekening. In de sequel gaan de menselijke rollen naar Neil Patrick Harris (Patrick Winslow), Jayma Mays (Grace Winslow), Sofia Vergara (Odile), Hank Azaria (Gargamel) en Brendan Gleeson (Victor Doyle, de stiefvader van Patrick). De stemmen worden ingesproken door Katy Perry (Smurfette), Jonathan Winters (Papa Smurf), Alan Cumming (Gutsy), Fred Armisen (Brainy), George Lopez (Grouchy), Anton Yelchin (Clumsy), John Oliver (Vanity Smurf), Christina Ricci (Vexy) en JB Smoove (Hackus).

Lees ook:Eerste blik op The Smurfs 2
Lees ook:Eerste trailer met stoute Smurfen
Lees ook:Posters The Smurfs 2
Lees ook:Nieuwe trailer The Smurfs 2
Lees ook:Vlaamse stemmen voor De Smurfen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.