Twee clips uit Cloudy 2

Heel wat levende voedseldieren in Sony’s nieuwe komedie.

Regisseurs Cody Cameron en Kris Pearn werken bij Sony Pictures Animation al een tijdje aan Cloudy with a Chance of Meatballs 2. Het verhaal start zestig seconden na de gebeurtenissen uit de eerste film.

Flint, niet langer een miskend genie, ontdekt dat zijn beruchte machine nog steeds werkt en gemuteerde voedselbeesten creëert. Swallow Falls, het eiland waar hij vroeger woonde, wordt nu bevolkt door vreemde mutanten: de foodimals (voedselbeesten). Dat zijn fantastische wezens die gemaakt zijn van komische woordspelingen en combinaties zijn van voedsel- en dierennamen, zoals hongerige tacodillen, garnaalpansees en appelpythons.

Onderaan in dit bericht vind je twee nieuwe clips uit de animatiefilm. De eerste video laat zien hoe de vrienden het bestaan van de voedseldieren ontdekken en in het tweede fragment maken ze kennis met de bijzondere aardbei Barry (‘ingesproken’ door regisseur Cody Cameron).

De film wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht in februari 2014.

Twee clips uit Cloudy with a Chance of Meatballs 2

(Via Yahoo)

Lees ook:Nieuwe trailer Cloudy 2
Lees ook:Clip uit Cloudy 2
Lees ook:Trailer voor Cloudy 2
Lees ook:Cloudy’s Fun Facts-trailer
Lees ook:Legendarisch figuur gespot in Cloudy 2

Eén reactie op “Twee clips uit Cloudy 2

  1. TAZ

    hele leuke clips

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.