Vlaamse stemmen Astro Boy

De animatiefilm speelt vanaf vandaag in de Belgische zalen.

De Nederlandse release van Astro Boy laat nog vier maanden op zich wachten, maar in Vlaanderen kun je de film alvast gaan bekijken. Wie benieuwd is naar de stemmen in de verschillende versies, vindt onderaan alvast een kort overzicht. Nieuws over de Nederlandse stemmen is er voorlopig nog niet, want daar wordt achter de schermen druk aan gewerkt.

Astro Boy gaat over een jonge robot met bijzondere krachten. Maar omdat hij in de eerste plaats een robot is, moet hij nog leren omgaan met mensen en met iets wat hen van de robots onderscheidt: gevoelens. De animatiefilm van Imagi Animation Studios belooft een avontuurlijk spektakel te worden, boordevol humor.

Engelse cast (origineel)

Freddie Highmore (Astro Boy), Kristen Bell (Cora), Donald Sutherland (General Stone), Nicolas Cage (Dr. Tenma), Bill Nighy (Dr. Elefun), Samuel L. Jackson (Zog), Matt Lucas (Sparx), Nathan Lane (Ham Egg), Sterling Beaumon (Sludge), Madeline Carrol (Widget), Moises Arias (Zane) en Charlize Theron (female narrator).

Vlaamse cast

Vicky Florus (Astro Boy), Cheeru Mampaey (Cora), Rik van Uffelen (General Stone), Jan Schepens (Dr. Tenma), Marc Lauwrys (Dr. Elefun), Dimitri Verhoeven (Sparx), Marcel Jonker (Ham Egg), Brent Dielen (Sludge), Laura Maya y Rosiers (Widget), Roel van Kerckhoven (Zane), Lucas Dietens (Robotsky), Hildegard van Nijlen (female narrator), Christophe Haddad, Yannick Baetens, Joost Claes en Stef Boutsen.

Nederlandse cast

[nog niet bekend, later meer hierover]

Meer over de film vind je in onze vorige berichten. Astro Boy draait vanaf 28 oktober 2009 in de Belgische bioscopen. De Nederlandse release wordt verwacht op 17 februari 2010. In China kende de animatiefilm alvast de beste opening ooit voor een animatiefilm.

Trailer Astro Boy

(Met dank aan Natascha van Belga Films)

Lees ook:Matt Lucas vervoegt de cast van Astro Boy
Lees ook:Nieuwe trailer en promo poster Astro Boy
Lees ook:Nieuwe stemmen en beeldmateriaal voor Astro Boy
Lees ook:Astro Boy Teaser Trailer
Lees ook:Nieuwe screenshots Astro Boy in hoge resolutie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.