Nieuwe stemmen voor Ice Age 4

Jeremy Renner en Jennifer Lopez zijn maar enkele van de nieuwe stemmen die je te horen krijgt in Ice Age: Continental Drift. Ontdek de nieuwe stemacteurs.

20th Century Fox heeft de stemacteurs aangekondigd voor Ice Age: Continental Drift, het vierde deel van de populaire, prehistorische komedies.

Jeremy Renner (acteur The Hurt Locker en de nieuwe Jason Bourne) speelt Gutt, een zelfverklaarde zeekapitein. Zangeres Jennifer Lopez (Antz) leent haar stem aan Shira, een sabeltandtijger die het hart van soortgenoot Diego doet smelten.

Verder lenen ook nog actrices Wanda Sykes (Over the Hedge) en Keke Palmer, stand-upcomedian Aziz Ansari en hiphopper Drake hun keelgeluid aan enkele nieuwe personages in de animatiefilm.

Oude bekenden Ray Romano (Manny), Queen Latifah (Ellie), Denis Leary (Diego), John Leguizamo (Sid), Sean William Scott (Crash) en Josh Peck (Eddie) keren terug voor dit nieuwe deel.

Ook raakte bekend dat er in de kerstperiode een eerste tv-special komt rond de Ice Age-personages. Ice Age: Continental Drift verschijnt pas in de bioscoop in juli 2012. Om het wachten te verzachten kun je wel al genieten van een leuk filmpje met Scrat.

(Via THR)

Lees ook:Promoplaatjes Ice Age: Continental Drift
Lees ook:Meer nieuwe stemmen voor Ice Age 4
Lees ook:Eerste blik op Ice Age: A Mammoth Christmas
Lees ook:Ice Age op tv
Lees ook:Nieuw tv-spotje voor Ice Age 4

2 reacties op “Nieuwe stemmen voor Ice Age 4

 1. peter

  geweldig
  deel 1 was geweldig en deel 2 was nog beter
  deel 3 viel ietsjes tegen maar nog wel een goede deel 3
  ik heb hier grote verwachtingen voor

    /   Beantwoorden  / 
 2. TAZ

  dat wordt weer flink lachen jaar aangezien scrat met zijn leventje geweid aan zijn eikeltjes er ook weer in zit en de niet zo al te snuggere sid ook weer in deel 4 zitten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.