De bekende stemmen uit Happy Feet 2

Achter de schermen met de stemacteurs van de pinguïnfilm.

Deze maand gaat Happy Feet Two in première, het vervolg op de Oscarwinnende animatiefilm van regisseur George Miller. In de onderstaande blik achter de schermen zie je hoe hij de verschillende acteurs samenbracht om de stemmen in te spreken, iets wat bij grote animatiefilms met bekende sterren niet vaak gebeurt. Elijah Wood (Mumble), Robin Williams (Ramon/Lovelace), Brad Pitt (Will), Hank Azaria (Sven), Matt Damon (Bill), P!nk (Gloria) en Common (Seymour) komen even aan het woord.

Het verhaal draait deze keer om Erik, de zoon van de tapdansende pinguïn Mumble. Omdat hij ‘choreofobisch’ is en niet kan dansen, rent de jonge Erik weg van huis. Tot hij kennismaakt met The Mighty Sven, een charismatische pinguïn die kan vliegen en meteen zijn nieuwe rolmodel wordt…

Happy Feet 2 (in 3D) wordt vanaf 23 november 2011 in de Nederlandse bioscopen verwacht en vanaf 30 november in de Belgische. De eerste trailer en meer informatie over de animatiefilm vind je in onze vorige berichten.

Happy Feet Two – Voice Cast Featurette

(Via CinemaBlend)

Lees ook:Laatste trailer voor Happy Feet Two
Lees ook:Twee tv-spotjes voor Happy Feet Two
Lees ook:Nieuwe trailer voor Happy Feet Two
Lees ook:Eerste trailer voor Happy Feet Two
Lees ook:Muzikale eerste teaser voor Happy Feet 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.