Al Pacino in Despicable Me 2

“Say hello to my little friend!”

Een nieuwe film, een nieuwe schurk. Nadat bekend raakte dat Javier Bardem niet langer in Despicable Me 2 te horen is, werd vandaag aangekondigd dat Al Pacino zijn stem aan de film leent.

Het wordt de eerste keer dat de man, die iedereen kent als Tony Montana uit de maffiaklassieker Scarface, zijn stem leent aan een animatiefilm. Ongetwijfeld gaat het om dezelfde schurkenrol: die van El Macho, een Mexicaanse worstelaar en een geduchte vijand voor Gru. Uit goede bron weten we dat hij ook een zoon heeft, El Machito, die wel eens zou kunnen vallen voor Gru’s oudste dochter…

De kans is groot dat de verhaalbedenkers nu enkele bekende Scarface-verwijzingen in de film zullen verwerken, zoals bijvoorbeeld het citaat dat bovenaan in dit bericht staat. Misschien wordt de rol van de schurk wel helemaal herwerkt. Daarvoor hebben ze in elk geval nog ongeveer een jaar de tijd.

Despicable Me-veteranen Steve Carell (Gru), Kristen Wiig (Miss Hattie), Miranda Cosgrove (Margo) en Russell Brand (Dr. Nefario) zijn ook weer van de partij. Chris Renaud en Pierre Coffin nemen opnieuw de regie op zich. De film wordt in de Amerikaanse zalen verwacht op 3 juli 2013.

(Via Deadline)

Lees ook:Eerste teaser voor Despicable Me 2
Lees ook:Spannend voorsmaakje Despicable Me 2
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen voor Despicable Me
Lees ook:Nieuwe filmposter Despicable Me
Lees ook:Een trailer met een geurtje voor Despicable Me

3 reacties op “Al Pacino in Despicable Me 2

 1. Tom

  Ai. Ik hoop niet dat het een Romeo en Julia verhaal word hoe origineel ook gebracht. De kracht van deel 1 is juist mede het verhaal.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tom

   Anderzijds zat daar ook een aardig cliché in en dat maakte de film zeker niet slecht dus…ik neem mijn woorden terug.

     /   Beantwoorden  / 
 2. 5tarvin

  “IT’S SOO FLUFFYYYYY !!”

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.