Mila Kunis als sexy demon in Hell & Back

De actrice speelt een duivelse rol in de komische animatiefilm.

Zoals we eerder schreven, is Hell & Back een nieuwe komedie voor volwassenen. De stop-motionfilm, geregisseerd door Tom Gianas en Ross Shuman, is de eerste avondvullende productie van ShadowMachine, de studio achter tv-series Moral Orel en Robot Chicken.

Het verhaal van Hell & Back draait om een trip naar het knusse verblijf van Satan. Remy, Augie en Curt zijn drie schoolvrienden die tijdens hun vakantie op een kermis werken. Wanneer ze horen dat de boel gesloten wordt, zoeken ze hulp bij de waarzegger. Er wordt een foute deal gemaakt en wanneer Curt de ‘Blood Oath of Beelzebub’ breekt, wordt hij naar de hel gesleurd. Zijn vrienden willen hem redden, maar ze zijn helemaal niet klaar om de hel te bestormen…

Die hel werd net een stukje heter. Vrijdag raakte bekend dat de bekende actrice Mila Kunis (Meg uit de tekenfilmserie Family Guy) ook in de film te horen is. Ze leent haar stem aan de verleidelijke Deema, een vrouwelijke demon die de onderwereld als haar broekzak kent. Ze is half menselijk, want ze is de dochter die Orpheus verwekte toen hij naar de hel afdaalde en onderweg alles neukte waar een gat in zat.

Andere ingrediënten uit deze film die duidelijk niet voor kleine kinderen bedoeld is? De duivel die geobsedeerd is door zijn kleine penis, een brutale engel met een scherpe tong en de mythische Orpheus die eigenlijk een groot kind blijkt…

(Via JoBlo – Plaatje: Callie Maggotbone, een sexy demon uit Ugly Americans)

Lees ook:Promoplaatjes Hell & Back
Lees ook:Verse zielen voor Hell & Back
Lees ook:Volwassen animatiefilm Hell & Back in de maak
Lees ook:Negen keer doodgaan in 3.5 seconden
Lees ook:Voice acting is méér dan een tekst aflezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.