Stemmen Book of Life

Bekende stemacteurs en eerste details uit de komische dodenfilm.

Een van de volgende animatiefilms van Reel FX (Free Birds) is The Book of Life. De prent wordt geregisseerd door de Mexicaanse animator Jorge R. Gutierrez (El Tigre: The Many Adventures of Manny Rivera), die het script samen schreef met Doug Langdale (Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness, Darkwing Duck). Een van de producenten is Guillermo del Toro (Kung Fu Panda 2, Puss in Boots).

Eerder werd de prent omschreven als een actievol en muzikaal liefdesverhaal in Mexico tijdens ‘Día de los Muertos’ – een traditioneel feest waarop de doden worden herdacht. Distributeur 20th Century Fox maakte deze week de eerste details en stemacteurs bekend.

Het verhaal volgt de reis van Manolo, een jongeman die voor een groot dilemma staat: de verwachtingen van zijn familie waarmaken of zijn hart volgen. Voor hij kan kiezen welk pad hij neemt, belandt hij op een ongelofelijk avontuur doorheen drie fantastische werelden waar hij met zijn grootste angsten wordt geconfronteerd.

Naast een visueel spektakel belooft de studio ook een muzikale belevenis. Componist Gustavo Santaolalla zal naast het maken van originele filmmuziek ook enkele bekende popliedjes in een nieuw jasje steken.

De hoofdrollen worden vertolkt door Channing Tatum, Zoe Saldana, Diego Luna en Christina Applegate. Daarnaast zijn ook Ice Cube, Ron Perlman, Cheech Marin, Kate del Castillo, Danny Trejo, Hector Elizondo, Placido Domingo, Ana de la Reguera, Eugenio Derbez, Gabriel Iglesias en Ricardo Sanchez te horen.

Het resultaat wordt in de Amerikaanse zalen verwacht op 17 oktober 2014.

(Via THR)

Lees ook:Veel stuntwerk in Kung Fu Panda 2
Lees ook:Kung Fu Panda 2 krijgt releasedatum
Lees ook:Kung Fu Panda kortfilm: Secrets of the Furious Five online
Lees ook:Kung Fu Panda coverart!
Lees ook:Al volop plannen voor Kung Fu Panda sequel

Eén reactie op “Stemmen Book of Life

  1. TAZ

    dat is leuk en goed nieuws alvast

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.