Stemacteurs bekend voor dwergenserie

Kelly Osbourne speelt een heks in de nieuwe Disney-reeks.

Zoals in 2012 werd aangekondigd, verschijnt dit jaar een animatieserie over de zeven dwergen uit Snow White and the Seven Dwarfs. Die allereerste tekenfilm van Walt Disney krijgt nu, zo’n 77 jaar nadat hij voor het eerst in de bioscoop verscheen, een spin-off voor televisie.

De nieuwe Disney-reeks mikt op een jonge doelgroep, pakt uit met een nieuwe look voor de dwergen en draait om de belevenissen van de lilliputters voor ze Sneeuwwitje ontmoetten. De verhalen spelen zich af in de fantasievolle sprookjeswereld Jollywood, waar de dwergen samen met Queen Delightful het koninkrijk beschermen tegen Hildy Gloom. Zij is een jonge heks die met haar man, tovenaar Grim, het koninkrijk ten val wil brengen.

Kelly Osbourne – dochter van de bekende metalzanger Ozzy Osbourne – leent haar stem aan Hildy. De dwergen worden ingesproken door Bill Farmer (Doc), Maurice LaMarche (Grumpy), Kevin Michael Richardson (Happy), Dee Bradley Baker (Dopey), Scott Menville (Sneezy), Stephen Stanton (Sleepy) en Billy West (Bashful). Leigh-Allyn Baker is te horen als Queen Delightful, Jess Harnell als Grim en Paul Rugg als Lord Starchbottom.

In Amerika zet Disney alle middelen in om van de serie een succes te maken. The 7D verschijnt daar deze zomer zowel op Disney XD, Disney Channel als Disney Junior.

(Via THR)

Lees ook:Make-over voor Disneys dwergen in The 7D
Lees ook:Productie van Saving Mr. Banks begint
Lees ook:Eerste details uit het verhaal van Frozen
Lees ook:Serie American Dad-schrijfster
Lees ook:Ozzy Osbourne krijgt een animatieserie

Eén reactie op “Stemacteurs bekend voor dwergenserie

  1. TAZ

    Dat is leuk nieuws.
    nu maar hopen dat de tekenfilmserie ook op de nederlandse disney xd, disney channel en disney junior gaat verschijnen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.