Oorlog voeren met honderden T-shirts

Grappig stop-motionfilmpje met gigantisch veel T-shirts.

Vergeet die knallende kernwapens en biologische bommen, in de onderstaande video voeren Rhett McLaughlin en Link Neal oorlog met T-shirts. Het duo bedacht een grappig filmpje waarin het verhaal zich afspeelt op hun bovenborst. Regisseur Joe Penna hielp het filmpje monteren en animator Billy Reid ontwierp alle tekeningen en deed de geluidseffecten.

Op twee dagen tijd maakte de jongens een heleboel plaatjes die ze later tot een grappig stop-motionfilmpje monteerden. Benodigdheden? Een brandblusser, een ei en een slordige tweehonderd T-shirts. Helemaal onderaan kun je ook de making-of bekijken. De shirts die ze voor de opnames hebben gebruikt, kun je ook bestellen op rhettandlink.com.

Kortfilm T-Shirt War

Making-of T-Shirt War

(Via YouTube, met dank aan Luc voor de tip)

Lees ook:Gulp: ‘s Werelds grootste stop-motionanimatie
Lees ook:Lego in stop motion brengt ode aan games
Lees ook:Een absurde Kerstmis à la Monty Python
Lees ook:Scheren met een banaan doe je zo
Lees ook:Animatie met een geweten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.