Teaser voor Kaguya-hime

Mooie blik op de nieuwste tekenfilm van Studio Ghibli.

Dit jaar komt Studio Ghibli’s medeoprichter Isao Takahata na veertien jaar eindelijk nog eens met een nieuwe tekenfilm naar buiten. De regisseur – bekend van My Neighbors the Yamadas, Pom Poko en Grave of the Fireflies – legt momenteel de laatste hand aan zijn nieuwste prent.

Kaguya-hime no Monogatari (The Tale of Princess Kaguya) is gebaseerd op een beroemd verhaal uit de Japanse folklore: Taketori Monogatari, ook wel bekend als The Tale of the Bamboo Cutter. Isao Takahata schreef het script samen met Riko Sakaguchi. De filmmuziek wordt gecomponeerd door Joe Hisaishi (Spirited Away, Princess Mononoke).

Het verhaal draait om een oude man die op een dag de baby Kaguya vindt in een stralende bamboeplant. De jonge meid, gezegend met een uitzonderlijke schoonheid, blijkt later een prinses te zijn.

Na de nieuwe poster en een handvol plaatjes is nu ook een nieuwe teaser opgedoken voor de animatiefilm. Wat meteen opvalt aan het fragment (uit een blijkbaar stormachtig moment uit de film), is de knappe tekenstijl. De vorige teaser onthulde eerder al een waterverfachtige vooruitblik op de tekenfilm.

Het resultaat wordt op 23 november 2013 in de Japanse bioscopen verwacht.

Teaser Kaguya-hime no Monogatari

(Via Catsuka)

Lees ook:Nieuwe blik op Kaguya-hime
Lees ook:Verse plaatjes Kaguya-hime
Lees ook:Nieuwe promo Kaguya-hime
Lees ook:Trailer voor Kaguya-hime
Lees ook:Eerste video voor Kaguya-hime

Eén reactie op “Teaser voor Kaguya-hime

  1. DragonMaster

    Erg mooi hoe ze zo weg holt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.