Promo voor Smurfy Hollow

Enkele beelden uit de Smurfen-special The Legend of Smurfy Hollow.

Zoals we eerder schreven, heeft Sony het miniavontuur The Smurfs: The Legend of Smurfy Hollow gemaakt, een special van 22 minuten die gebaseerd is op het bekende Sleepy Hollow-kortverhaal van Washington Irving over een onthoofde man op een paard.

De film bevat een combinatie van 2D- en 3D-animatie en werd geregisseerd door Stephan Franck (supervising animator The Iron Giant, story artist How to Train Your Dragon).

Het verhaal speelt zich af tijdens de jaarlijkse Smurfberry Hunt. Brainy Smurf (Brilsmurf) is de grote favoriet om voor de negende keer op rij de smurfbessenzoektocht te winnen. Gutsy Smurf (McSmurf) vraagt zich af hoe het komt dat Brainy de wedstrijd elk jaar wint en gaat op onderzoek uit. Dat leidt hem naar Smurfy Hollow en hij belandt in een valstrik van Gargamel. Kunnen Brainy en Gutsy, met de hulp van Smurfette (Smurfin), hun rivaliteit opzijzetten voor Gargamel hen vangt? Of erger, voor ze oog in oog komen te staan met de legendarische griezel, de onthoofde ruiter?

The Legend of Smurfy Hollow ligt in Amerika vanaf 10 september 2013 in de winkel. Later in oktober (vermoedelijk rond Halloween) wordt de korte film daar ook op tv uitgezonden. Onderaan vind je een promotiespotje met daarin de eerste beelden uit de korte animatiefilm, net als een video-interview waarin regisseur Franck iets meer over Smurfy Hollow vertelt.

Promotiespotje voor The Legend of Smurfy Hollow

Interview met regisseur Franck (bevat ook fragmenten uit de film)

Lees ook:Smurfy Hollow op komst
Lees ook:Pathé strikt Engelse versie van The Smurfs
Lees ook:Nieuwe afbeelding van de hippe 3D-Smurfen
Lees ook:Gemene nepsmurfen in The Smurfs 2 [update]
Lees ook:Eerste afbeelding van Smurfin en Brilsmurf

Eén reactie op “Promo voor Smurfy Hollow

  1. TAZ

    dit zit er heel goed uit.
    nu maar hopen dat ie op rtl 8 komt op het programma rtl telekids.
    die hebben ook the smurfs: a christmas carol ook uitgezonden vorig jaar kerstmis.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.