Giovanni’s Island

De eerste teaser voor het handgetekende oorlogsverhaal uit Japan.

Giovanni no Shima (Giovanni’s Island) is een avondvullende bioscoopfilm van Production I.G, een bekende animatiestudio uit Tokio (Blood: The Last Vampire, A Letter to Momo, Jin-Roh: The Wolf Brigade, The Sky Crawlers, Oblivion Island).

De handgetekende prent wordt geregisseerd door Mizuho Nishikubo, animatieregisseur en vertrouweling van Mamoru Oshii (bekend van de populaire Ghost in the Shell- en Patlabor-films). Het script is van Shigemichi Sugita en Yoshiki Sakurai (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex).

Giovanni’s Island speelt zich af in 1945 en volgt de belevenissen van Junpei en zijn jongere broer Hirota. Samen met hun ouders wonen ze op Shikotan, een noordelijk eiland tussen Japan en Rusland.

Het verhaal – dat gebaseerd is op ware gebeurtenissen – laat zien hoe Shikotan wordt overrompeld door soldaten die de rust op het vredige eiland bruut verstoren. Ondanks de gevaarlijke situatie raken de broers bevriend met het Russische meisje Tanya, wat hun vriendschap en familieband op het spel zet.

Onderaan vind je de eerste beelden uit de ontroerende prent over liefde en tragedie in oorlogstijden. Het resultaat draait vanaf 22 februari 2014 in de Japanse zalen.

Teaser voor Giovanni no Shima

(Via ANN)

Lees ook:Leuke trailer voor Friends: Naki from Monster Island
Lees ook:Nieuwe teaser voor Friends: Naki from Monster Island
Lees ook:Knappe clip uit Friends: Naki from Monster Island
Lees ook:Beklemmende trailer voor Dead Island
Lees ook:Giovanni Ribisi is geobsedeerd door teddybeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.