Teaser Saint Seiya

Eerste beelden uit de film gebaseerd op de Japanse strips.

De Japanse studio Toei Animation werkt al enkele jaren aan een geanimeerde bioscoopfilm over Saint Seiya (ook wel bekend als Knights of the Zodiac). De prent is gebaseerd op de fantasievolle manga van Masami Kurumada, die voor het eerst in 1986 verscheen. Van de Japanse strips werden eerder verschillende tekenfilmseries en games gemaakt.

Het verhaal volgt de avonturen van enkele mystieke ridders, die Saints worden genoemd. Elk van hen wordt beschermd door een sterrenbeeld (zoals Pegasus, Phoenix en Andromeda) dat verbonden is aan een magisch harnas met bovennatuurlijke krachten. Samen waken ze over de reïncarnatie van de godin Athena.

Saint Seiya: Legend of Sanctuary wordt met de computer geanimeerd en verschijnt in 3D. De prent wordt geregisseerd door Keiichi Sato (Karas, Ashura, Tiger & Bunny) en is geschreven door Tomohiro Suzuki. Het resultaat wordt in de Japanse bioscoopzalen verwacht in de zomer van 2014.

Teaser voor Saint Seiya

(Via ANN)

Lees ook:Eerste teaser voor driedimensionale Saint Seiya
Lees ook:Concept art voor Saint Seiya onthuld
Lees ook:Heilige humor in Japanse animatiefilm
Lees ook:Eerste blik op animatiefilm Asura
Lees ook:Epische trailer voor Osamu Tezuka’s Buddha

Eén reactie op “Teaser Saint Seiya

  1. TAZ

    hele mooie trailer.
    hopelijk verschijnt ie ook in het engelstalig met nederlandse ondertiteling.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.