Teaser Shaun-film

Eerste beelden uit de nieuwe prent van Aardman.

Sinds februari 2014 draaien in Bristol de camera’s voor Shaun the Sheep the Movie. De nieuwe komedie van Aardman Animations vormt het bioscoopdebuut van Shaun, het bekende schaap uit de populaire tv-serie Shaun the Sheep (in meer dan 170 landen te zien).

De bioscoopfilm wordt gemaakt met de vertrouwde stop-motionanimatie waar de Britse studio om bekend staat en wordt geregisseerd en geschreven door Richard Starzak en Mark Burton.

In de familiefilm zorgt het kattenkwaad van Shaun er per ongeluk voor dat de boer van de boerderij wordt weggevoerd. Samen met herdershond Bitzer en de kudde schapen reist Shaun naar de grote stad om de man te redden. Wat volgt, is een groots avontuur.

De eerste teaser maakt alvast duidelijk dat het een film wordt waarbij slapstick en visuele humor vooropstaan. Distributeur Lumière zorgt ervoor dat de animatiefilm in de Nederlandse en Belgische bioscopen wordt uitgebracht in de loop van 2015.

Teaser eerste Shaun-film

Lees ook:Opnames Shaun-film gestart
Lees ook:Shaun the Sheep naar de bios
Lees ook:Nieuwe Shaun-teaser
Lees ook:Shauns eerste trailer
Lees ook:Shaun the Sheep lanceert kerstsingle!

Eén reactie op “Teaser Shaun-film

  1. TAZ

    ziet er goed uit

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.