Eerste blik op wolvenfilm van Hosoda

Een nieuwe tekenfilm over twee wolvenkinderen.

Volgend jaar verschijnt weer een bioscoopfilm van Mamoru Hosoda (The Girl Who Leapt Through Time, Summer Wars). Het nieuwe project heet Okami Kodomo no Ame to Yuki (vrij vertaald als De Wolvenkinderen Regen en Sneeuw) en gaat over de liefde tussen ouders en kinderen.

Het verhaal speelt zich af over een periode van dertien jaar en draait om Hana, een 19-jarige vrouw die verliefd wordt op een ‘wolf man’. Samen krijgen ze twee kinderen, die ze aan de rand van de stad opvoeden om te verbergen dat hun kinderen halve wolven zijn. Na de plotse dood van haar man, verhuist Hana met haar gezinnetje naar een landelijk dorpje, weg van de grote stad.

Regisseur Hosoda werkt opnieuw samen met scriptschrijver Satoko Okudera, character designer Yoshiyuki Sadamoto, animation director Takaaki Yamashita en art director Hiroshi Ohno. De nieuwe tekenfilm wordt in juli 2012 in de Japanse zalen verwacht.

(Via ANN)

Lees ook:Eerste teaser voor The Wolf Children
Lees ook:Plaatjes uit The Wolf Children Rain and Snow
Lees ook:Schattig tv-spotje voor The Wolf Children
Lees ook:Eerste trailer voor The Wolf Children
Lees ook:Win tickets voor Wolf Children op Anima

Eén reactie op “Eerste blik op wolvenfilm van Hosoda

  1. Roel

    ben benieuwd.. de vorige 2 films van hem waren echt TOP!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.