Plaatjes uit The Wolf Children Rain and Snow

Een nieuwe blik op de tekenfilm over twee wolvenkinderen.

Zoals we eerder schreven, verschijnt er weer een nieuwe bioscoopfilm van Mamoru Hosoda (The Girl Who Leapt Through Time, Summer Wars). De Japanse regisseur werkt aan Okami Kodomo no Ame to Yuki (The Wolf Children Rain and Snow), een tekenfilm over een bijzonder gezin.

Het verhaal speelt zich af over een periode van dertien jaar en draait om Hana, een 19-jarige vrouw die verliefd wordt op een ‘wolf man’. Samen krijgen ze twee kinderen, die ze aan de rand van de stad opvoeden om te verbergen dat hun kinderen halve wolven zijn. Na de plotse dood van haar man, verhuist Hana met haar gezinnetje naar een landelijk dorpje, weg van de grote stad.

Op de Japanse televisie werd een tipje van de sluier opgelicht en gelukkig werden er voor ons enkele plaatjes van de uitzending gemaakt. De mooie kiekjes werpen een nieuwe blik op Regen en Sneeuw, de twee schattige wolvenkinderen.

De nieuwe tekenfilm wordt in juli 2012 in de Japanse zalen verwacht.

Plaatjes uit The Wolf Children Rain and Snow (klik voor hogere resolutie)

(Via Livedoor)

Lees ook:Eerste teaser voor The Wolf Children
Lees ook:Schattig tv-spotje voor The Wolf Children
Lees ook:Eerste trailer voor The Wolf Children
Lees ook:Eerste blik op wolvenfilm van Hosoda
Lees ook:Win tickets voor Wolf Children op Anima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.