Eerste teaser voor Rainbow-colored Fireflies

Een nostalgische tekenfilm over een jongen die terugreist in de tijd.

Niji-Iro Hotaru: Eien no Natsu Yasumi (Rainbow-Colored Fireflies: The Eternal Summer Vacation) is een nieuwe animatiefilm uit Japan, gebaseerd op de manga van Masayuki Kawaguchi. De prent is een productie van Toei Animation en wordt geregisseerd door Konosuke Uda.

Het verhaal draait om een jongen die tijdens zijn zomervakantie een bezoek brengt aan de dam waar hij vroeger neushoornkevers en andere insecten ging vangen met zijn vader. Nu, een jaar nadat zijn vader omkwam in een verkeersongeval, keert hij naar de plaats terug om herinneringen op te halen. Wanneer de bliksem inslaat, wordt hij dertig jaar terug in de tijd geslingerd. Hij ontwaakt en belandt in een dorpje dat bestond voor de dam werd gebouwd, waar hij kennismaakt met een meisje.

De tekenfilm verschijnt in de Japanse zalen op 19 mei 2012. Opvallend aan het kleurgebruik en de tekenstijl van de nieuwe animatiefilm is hoe het lijkt alsof de makers ook dertig jaar terugkeerden in de tijd.

Eerste teaser Niji-Iro Hotaru: Eien no Natsu Yasumi

(Via Animationsfilme)

Lees ook:Eerste trailer voor Rainbow-colored Fireflies
Lees ook:Magische teaser voor Hotarubi no Mori e
Lees ook:Trailer voor The Light of a Firefly Forest
Lees ook:Engelse trailer voor Millennium Dragon
Lees ook:Nieuwe monstertrailer voor Onigamiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.