Fragmenten uit Batman: The Dark Knight Returns

Clips, plaatjes en meer uit Batman: The Dark Knight Returns Part 2.

DC Comics en Warner Brothers Animation brachten vorig jaar het eerste deel uit van Batman: The Dark Knight Returns. Deze maand verschijnt het tweede deel van het geanimeerde tweeluik dat gebaseerd is op de gelijknamige, vierdelige stripreeks van Frank Miller.

Part 2 gaat voort waar het eerste deel ophield. Een bejaarde Bruce Wayne heeft opnieuw de cape van Batman om zich heen geslagen en krijgt hulp van een verse, vrouwelijke Robin. Niet iedereen in Gotham is even blij met de terugkeer van de gemaskerde held. Zowel de politie als de Joker, die net op vrije voeten is, maken jacht op Batman. De overheid spant zelfs samen met Superman om de vleermuis kort te wieken.

Na de trailer zijn nu onderaan ook enkele clips en afbeeldingen uit de film te bekijken, net als enkele fragmenten die een blik achter de schermen werpen. Stemacteurs Peter Weller (Batman), Michael Emerson (the Joker) en Mark Valley (Superman) vertellen iets meer over hun rol in de tekenfilm.

De animatiefilm werd geregisseerd door Jay Oliva (Green Lantern: Emerald Knights), is geschreven door Bob Goodman en verschijnt in twee delen. Part 1 ligt sinds september 2012 in de winkel. Part 2 wordt in Amerika op 29 januari 2013 verwacht.

Afbeeldingen uit Batman: The Dark Knight Returns Part 2

Fragmenten uit Batman: The Dark Knight Returns Part 2

Stemacteurs over Batman: The Dark Knight Returns Part 2

(Via ComingSoon en Animag)

Lees ook:Trailer The Dark Knight Returns Part 2
Lees ook:Trailer voor The Dark Knight Returns
Lees ook:Vier clips uit The Dark Knight Returns
Lees ook:Clip uit The Dark Knight Returns
Lees ook:Eerste afbeeldingen The Dark Knight Returns

Eén reactie op “Fragmenten uit Batman: The Dark Knight Returns

  1. TAZ

    zo zien we maar weer dat zelfs een bejaarde batman zich niet zomaar zonder slag of stoot overgeeft.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.