Leuke nieuwe trailer voor Open Season

Ook Sony Animation komt dit weekeinde met een nieuwe trailer, voor Open Season. Je vindt hem hier (klik vervolgens op Trailer No. 2). Het ziet eruit als een geestige film, waarin de dieren in een bos (onder aanvoering van een gedomesticeerde beer en een neurotisch hert) de oorlog aangaan met een groep jagers. De animatie ziet er fraai gestileerd uit; een beetje in de stijl van DreamWorks, maar iets minder kermis-achtig, door wat rustiger kleuren, en een wat meer genuanceerde belichting. Veelbelovend!

Lees ook:Nieuwe foto’s van speelfilm Fairly OddParents zijn fairly odd
Lees ook:Koop je eigen Cars
Lees ook:Bootleg trailer Monsters vs. Aliens verschenen
Lees ook:Bekijk de eerste scènes van Flushed Away
Lees ook:Aardman bevestigt lot Crood Awakening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.