De slechteriken uit Horton Hears A Who

In onze streken is acteur Dan Fogler misschien nog een onbekende maar in Amerika scheert hij momenteel hoge toppen door zijn rol in Balls Of Fury. Niet voor niets dus dat hij twee stemmen mag inspreken voor de animatiefilm Horton Hears A Who.

Het verhaal van Dr. Seuss kent namelijk twee werelden: de Jungle of Nool waar de olifant Horton woont, en Whoville, een wereld die zich in een klein stofwolkje bevindt. In de jungle speelt Fogler de rol van Yummo, de leider van de gorilla’s die Horton non-stop belaagt met pesterijen. In Whoville speelt hij Councilman Chairman, een gemeenteraadslid dat al even slecht is als de gorilla en de hele tijd doet alsof er niets gaande is met hun wereld. “Everything is wonderful, nothing is wrong. Why would you think anything’s wrong?”

Jim Carrey leent zijn stem aan de olifant Horton, Steve Carell hoor je als burgemeester van Whoville en de rest van de cast bestaat onder andere uit Jonah Hill, Seth Rogen, Dane Cook, Carol Burnett, Will Arnett en Amy Poehler.

Horton Hears a Who wordt geregisseerd door Jimmy Hayward en Steve Martino. De film verschijnt in de Nederlandse zalen op 27 maart 2008 en in de Belgische zalen op 18 maart 2008.

Lees ook:
- Eerste beelden uit Horton Hears A Who
- Bluesky brengt eerbetoon aan Pixar
- Ice Age 2 grootste succes van 2006   

Lees ook:Nieuwe Horton Hears a Who poster
Lees ook:Amusante nieuwe trailer Horton Hears a Who!
Lees ook:Nieuwe beelden Horton Hears a Who
Lees ook:Horton… c’est de la bombe!
Lees ook:Horton sees a Wallpaper!

4 reacties op “De slechteriken uit Horton Hears A Who

 1. esteban

  Er is overigens al een ‘nieuwe’ internationale teaser voor ‘Horton’. Al vind ik deze recut niet half zo goed als de eerste teaser hierboven.

  hierzo : http://www.foxfilm.se/trailer.jsp?id=98

  Verder kijk ik énorm uit naar deze film, om redenen die ik bij het vorige nieuwsbericht al had uitgelegd. :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wendy

  Bedankt voor de link, die recut had ik nog niet gezien maar de eerste versie is idd wat beter.

  Ik kijk ook erg uit naar deze film, ik heb enkel een beetje schrik van Jim Carrey’s inbreng die misschien wel té veel ‘Jim Carrey’ zal zijn… Als je begrijpt wat ik bedoel ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. esteban

  Oh, dat heb ik helemaal niet. Integendeel zelfs. ;) Het had al veel eerder moeten gebeuren. Geen mens die ooit Jim Carrey hoort in ‘The Grinch’ zijn stem. Mijn twee favoriete komieken in één animatiefilm, I like. :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wendy

  Dat is de bekende kwestie Jim Carrey: of je ziet hem heel graag of toch maar veel liever niet… Maar vermits ik hem niet ‘zie’ in Horton valt het misschien nog wel mee ;-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.