Maak je klaar voor de aardse invasie op Planet 51

In deze nieuwe trailer is er meer te zien over de buitenaardse planeet 51.

Planet 51 vertelt het ruimteavontuur van kapitein Charles ‘Chuck’ Baker die denkt dat hij op een onbewoonde planeet landt. Groot is de verrassing echter wanneer een stel verbaasde blikken hem aanstaren als hij met veel zwier de Amerikaanse vlag in de grond plant. Chuck blijkt opeens zélf een vreemde alien te zijn, van wie de bewoners van Planet 51 vrezen dat hij hun wereld wil veroveren…

Voor de in Portugal gelegen Ilion Animation Studios wordt dit de eerste, grote computeranimatiefilm. Sony Pictures zorgt voor de wereldwijde release. De trailer ziet er niet verkeerd uit, dus we zijn benieuwd wat regisseur Jorge Blanco ons binnenkort voorschotelt in Planet 51. Het script werd geschreven door Joe Stillman, die hiervoor kon putten uit zijn eerdere schrijfervaring voor Shrek 1 en 2.

Enkele bekende namen uit Hollywood lenen hun stem aan de sciencefictionfilm. De rol van Chuck wordt vertolkt door Dwayne ‘The Rock’ Johnson, een voormalige worstelkampioen die zijn zinnen nu volledig op acteren heeft gezet. Verder hoor je nog de klanken van Justin Long (Terra, Alvin and the Chipmunks 1 en 2) en Seann William Scott (Ice Age 2 en 3). Ook Jessica Biel, Gary Oldman en John Cleese zullen zich van hun beste kant laten horen.

Planet 51 komt in november 2009 uit in Amerika, maar wordt in België pas verwacht vanaf februari 2010. Op de website van Pathé staat een release in Nederland gepland voor december 2010, maar dat lijkt zo gigantisch laat dat er misschien een tikfoutje in de datum sloop en er eigenlijk december 2009 wordt bedoeld. We houden jullie op de hoogte.

Nieuwe trailer Planet 51

(Via TA)

Lees ook:Twee fragmenten met nieuwe beelden uit Planet 51
Lees ook:Nieuwe ruimtekiekjes voor Planet 51
Lees ook:Trailer Terra online
Lees ook:Hoofdrol voor The Rock in Planet 51
Lees ook:Nieuwe filmposter en afbeeldingen Planet 51

0 reacties op “Maak je klaar voor de aardse invasie op Planet 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.