Nieuw fragment bewijst alweer de kracht van 9

Comic-Con in San Diego is op dit moment dé place to be om exclusief materiaal te bekijken uit wat de toekomst brengt aan films, animatie en strips. Zo kregen de bezoekers onlangs een nieuw fragment uit 9 te zien. Dankzij het internet kan je het nu ook gewoon bekijken vanuit je luie stoel.

9 is een prachtige creatie van Shane Acker, gebaseerd op zijn gelijknamige kortfilm. In een wereld die overheerst wordt door monsterlijke machines, stelt een wetenschapper zijn laatste hoop in negen lappenpoppen die hij heeft gemaakt. Negen kleine personages die wel eens een groot verschil zouden kunnen maken voor de verdere toekomst van de wereld…

Tim Burton (Corpse Bride, Alice in Wonderland) en Timur Bekmambetov zagen het potentieel in de animatiefilm en traden gelijk op als producent de film. De grote namen zullen ongetwijfeld een belangrijke rol spelen en een gunstig effect hebben op het succes van de anders relatief onbekende regisseur.

Eén zaak is zeker: de scènes uit 9 die we voorlopig al hebben kunnen bewonderen, bewijzen dat Acker de steun van deze grote namen uit Hollywood meer dan verdient. Onderaan kun je het nieuwe, spannende fragment uit 9 bekijken.

De veelbelovende animatiefilm wordt vanaf 09/09/2009 in de bioscoop verwacht.

San Diego Comic-Con fragment uit 9 (of download de hd-trailer hier [wmv, 157MB])

(Via IGN)

Lees ook:Vijandige confrontatie met de Seamstress uit 9
Lees ook:Nieuwe poster Astro Boy!
Lees ook:Nieuwe stemmen en beeldmateriaal voor Astro Boy
Lees ook:Nieuwe blik op tv-serie Tron: Uprising
Lees ook:Eerste blik op nieuwe serie Beavis and Butt-head

0 reacties op “Nieuw fragment bewijst alweer de kracht van 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.