Nieuwe clips uit Legend of the Guardians

Bekijk de nieuwe beelden uit Legend of the Guardians, de eerste (en veelbelovende) animatiefilm van regisseur Zack Snyder (Watchmen, 300) waarin enkele gevleugelde helden een fantasievol avontuur beleven.

De eerste clip In a Monsoon laat even een technisch stukje vernuft zien van de animators van Animal Logic. Met de bliksemschichten en al die opspattende waterdruppels belooft dit fragment, waarin de personages door een hevige storm vliegen, iets spectaculairs te worden in 3D.

De tweede clip is dan weer een stukje uit de muziekvideo van To the Sky, de song die de Amerikaanse groep Owl City (hoe toepasselijk!) schreef voor de animatiefilm. Voor het eerst zien we dat het uilenavontuur ook enkele andere dieren herbergt, zoals een sjamaanachtig stekelvarken en een gevaarlijke beer (of een wolf?).

Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole verschijnt vanaf 29 september 2010 in de Nederlandse bioscopen. De Belgische release volgt op 20 oktober 2010. Naast de onderstaande clips zijn er ook nog enkele karakterposters, drie tv-spotjes en de trailer voor de nieuwe animatiefilm die in 3D wordt uitgebracht.

Legend of the Guardians – Clip In a Monsoon

Legend of the Guardians – Muziekvideo To the Sky

(Via Yahoo)

Lees ook:Goed versus kwaad in Legend of the Guardians
Lees ook:Nu in de bioscoop: Legend of the Guardians
Lees ook:Nieuwe filmposter voor Legend of the Guardians
Lees ook:Drie spotjes voor Legend of the Guardians
Lees ook:Nieuwe beelden uit Legend of the Guardians

4 reacties op “Nieuwe clips uit Legend of the Guardians

 1. Mick

  DRAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAA
  Maar wel heel mooi.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Thijs

  liedje is veel te bij.. maar met die slomotion bliksem krijg je mij wel naar de bioscoop haha

    /   Beantwoorden  / 
 3. max

  dit is echt geen kinder film voor A.L. & 6 jaar en ouder , maar hij moet wel voor 9 jaar worden

    /   Beantwoorden  / 
  1. kenny

   ik vind dat de kinderen (jongeren) dat zelf moeten weten :)
   ik ben zelf 19 jaar en ik ga zeker naar deze film kijken maar eenmaal als je ouder wordt (zoals mij) dan kijk je meer naar het technische gedeelde en als je (zoals jij zegt) 9 jaar bent dan kijk (luister) je meer naar wat ze zeggen :)

   dus laat de kinderen (ofwel jongeren) het zelf beslissen ;)
   mvg kenny

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.