Eerste trailer voor The Planet of Time

Bekijk de eerste trailer voor The Little Prince and the Planet of Time, een nieuw avontuur voor de bekende personages uit de boeken van Antoine de Saint-Exupéry.

In The Planet of Time belanden de kleine prins en zijn vuurrode vos op een bijzondere planeet. De wereld is opgebouwd door een enorm netwerk van allerlei raderwieltjes.

Wanneer de jongen merkt dat de wereld in gevaar is, gaat hij op zoek de oude, wijze klokkenmaker. Die houdt zich normaal bezig met het onderhoud van de ingewikkelde constructie, zodat de planeet blijft draaien. De kleine prins ontdekt dat de klokkenmaker – in een moment van zwakte – door een slang werd bedrogen. Het sluwe serpent zaaide twijfel en dat bracht de oude man op enkele duistere ideeën…

De film bestaat uit de eerste twee afleveringen van een nieuwe serie die op de Franse televisie (France 3) wordt uitgezonden. In 2014 wordt nieuwe animatiefilm rond de prins in de bioscoop verwacht, geregisseerd door Mark Osborne (Kung Fu Panda).

Eerste trailer voor Le Petit Prince: La Planète du Temps

(Via Catsuka)

Lees ook:Meer beelden uit Kleine Prins-film
Lees ook:Wereldbekend prinsje krijgt een animatiefilm
Lees ook:Bijzondere trailer voor De Kleine Prins
Lees ook:Negen nieuwe filmposters van Planet 51
Lees ook:Uitgebreide trailer voor nieuwe ThunderCats

4 reacties op “Eerste trailer voor The Planet of Time

  1. Hans W.

    Ik ben door deze trailer nou niet echt overtuigd dat ik die film MOET gaan zien. Ze krijgen nog even het voordeel van de twijfel, maar voorlopig hou ik het even bij de schitterende boeken.

      /   Beantwoorden  / 
  2. peter

    Mark Osborne maakte de geweldige animatie film kung fu panda met mooie animatie en dan maak je zon prut film met kots animatie ik word er miselijk van

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.