Heel wat bekende stemmen in Gnomeo & Juliet

Nieuwe beelden met de vele stemacteurs en -actrices uit Gnomeo & Juliet, een komische kabouterfilm en parodie op het bekende liefdesverhaal van Shakespeare.

Als iedereen slaapt en niemand in de buurt is, komen de kabouters en andere grappige tuindecoraties stiekem tot leven. Wanneer een lid van de blauwe clan verliefd wordt op een meisje van de rode, heeft dat grote gevolgen voor hun families. Die leven namelijk al jaren op voet van oorlog.

De tortelduifjes Gnomeo en Juliet worden ingesproken door James McAvoy en Emily Blunt. Verder hoor je ook nog bekende stemmen van Michael Caine, Jason Statham, Maggie Smith, Patrick Stewart, Stephen Merchant, Matt Lucas, Ashley Jensen, Ozzy Osbourne en Hulk Hogan. Heel wat van hen zijn in de onderstaande clip te zien. Die werpt een blik achter de schermen bij de stemopnames van de animatiefilm.

Gnomeo & Juliet wordt in Nederland en België in de bioscoop verwacht op 16 februari 2011. De trailer, afbeeldingen, concept art en veel meer vind je in onze vorige berichten.

Gnomeo & Juliet – Featurette: What’s in a Gnome?

(Via Stitch Kingdom)

Lees ook:Nieuw beeldmateriaal voor Gnomeo & Juliet
Lees ook:Nieuwe trailer voor Gnomeo and Juliet
Lees ook:Ozzy Osbourne krijgt een animatieserie
Lees ook:Nieuwe afbeeldingen en filmposter Gnomeo and Juliet
Lees ook:Blote billen in Gnomeo & Juliet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.