Knappe trailer voor Hoshi o Ou Kodomo

Bekijk de eerste trailer voor Children who Chase Lost Voices from Deep Below, een magische tekenfilm van Japanse bodem.

Hoshi o Ou Kodomo is de nieuwe tekenfilm van Makoto Shinkai (5 Centimeters Per Second), een Japanse regisseur die goed op weg is om een reputatie op te bouwen zoals die van Hayao Miyazaki. Nadat in november een korte teaser verscheen, kun je nu ook een uitgebreidere trailer bekijken.

Children who Chase Lost Voices from Deep Below vertelt het magische verhaal van Asuna, een meisje dat de hele tijd in haar eentje naar de mysterieuze muziek luistert uit een bijzondere radio die ze van haar vader kreeg. Op een dag trekt ze eropuit om een jongen op te zoeken, waardoor ze geconfronteerd wordt met de schoonheid en de wreedheid van de wereld.

De animatiefilm wordt pas in de Japanse bioscopen verwacht in mei 2011. Of en wanneer hij ook in Nederland en België verschijnt, is voorlopig nog niet bekend.

Eerste trailer voor Children who Chase Lost Voices from Deep Below

(Met dank aan Niki voor de tip)

Lees ook:Magische teaser voor Hoshi o Ou Kodomo
Lees ook:Trailer The Garden of Words
Lees ook:Veel animatie op het Brussels Fantastic Film Festival
Lees ook:Shinkai maakt eerste liefdesfilm
Lees ook:Eerste beelden Boy and the Beast

5 reacties op “Knappe trailer voor Hoshi o Ou Kodomo

 1. bluemonika

  heeft wel sterk een ghibli sfeer naar mijn gevoel. valt me zowieso op dat het net is alsof aziatische ( bioscoop) films de laatste tijd steeds meer op ghibli proberen te lijken.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hans W.

  Erg indrukwekkend, ook door alle details. Maar lijkt het nu zo, of hebben ze in Japan maar 5 stemacteurs die alle animatiefilms inspreken?

    /   Beantwoorden  / 
 3. dave500

  6 om prescies te zijn……

    /   Beantwoorden  / 
 4. Locall

  Ja ziet er heel goed uit, zou zo in het rijtje van Ghibli passen, en die stem van die jongen zit echt in iedere anime, lol haha!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Rob

  Ik heb nog nooit zohard naar een animatie uitgekeken. 5 Centimeters per Second is voor mij ongeveer de beste tekenfilm ooit :) .
  Hopelijk gebruiken ze niet teveel muziek zoals het gezongen stuk in deze trailer en wordt instrumentale Tenmon het grootste deel van de score, zonder dat werkt een Makoto film niet vind ik.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.