Kuifje in nieuwe trailer voor The Rabbi’s Cat

Katten zijn nou eenmaal voor kattenkwaad geboren. Een nieuwe trailer voor de tekenfilm, inclusief een verwijzing naar een ander bekend strippersonage: Kuifje.

Nadat eerder deze maand de eerste trailer opdook voor The Rabbi’s Cat, kun je vandaag de uitgebreidere versie bekijken. De definitieve trailer bevat meer ongeziene fragmenten uit de handgetekende animatiefilm. De tekenfilm is gebaseerd op Le Chat du Rabbin (De Kat van de Rabbijn), de bekende stripreeks van Joann Sfar. Hij regisseert de prent samen met Antoine Delesvaux.

Het verhaal draait om een Joods gezin: een rabbijn, zijn knappe dochter en een bijzondere kat die een papegaai opat en kan praten. Helaas doet het dier niets liever dan kattenkwaad uithalen…

Detail voor de oplettende kijker: Op 00’50” is Kuifje even te zien wanneer het gezelschap in Congo belandt (een verwijzing naar het ietwat omstreden stripalbum Kuifje in Congo).

De Franse releasedatum van de tekenfilm, die ook in 3D verschijnt, staat gepland voor 1 juni 2011. Of en wanneer de tekenfilm in Nederland en België wordt uitgebracht, is nog niet bekend.

Nieuwe trailer voor The Rabbi’s Cat

Lees ook:Eerste trailer voor The Rabbi’s Cat
Lees ook:Posters en artwork voor The Rabbi’s Cat
Lees ook:Poster en afbeeldingen uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:Nieuwe plaatjes uit The Rabbi’s Cat
Lees ook:De Kat van de Rabbijn is beste Franse animatie 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.