Leuke trailer voor Friends: Naki from Monster Island

Monsters Inc meets Where the Wild Things Are.

De Japanse regisseur Takashi Yamazaki (Space Battleship Yamato) waagt zich aan een zijn eerste, avondvullende animatiefilm. Verrassend genoeg (voor Japan) is dat geen traditionele tekenfilm, maar een computeranimatie die ook in 3D verschijnt. De titel van de komische monsterfilm is Friends: Naki from Monster Island (Friends: Mononoke Shima no Naki).

Het verhaal speelt zich af op een mysterieus eiland dat bevolkt wordt door vreemde monsters. Volgens de legende zijn het bloeddorstige wezens, maar in werkelijkheid zijn de monsters net zo bang van mensen. Alles verandert wanneer Naki en Gunjo, een rood en een blauw monster, een klein mensenkindje vinden.

Het verhaal is misschien niet zo nieuw, maar ik vind de monsterlijke karakters nu al beter dan de meeste clichématige designs uit Hollywoodproducties. De nieuwe animatiefilm wordt in de Japanse bioscopen verwacht in december 2011.

Eerste trailer voor Friends: Naki from Monster Island

(Via Amaray, Twitch en CartoonBrew)

Lees ook:Nieuwe teaser voor Friends: Naki from Monster Island
Lees ook:Knappe clip uit Friends: Naki from Monster Island
Lees ook:Korte animatiefilm: End of a Scarer
Lees ook:Boxtrolls-trailer
Lees ook:Giovanni’s Island

2 reacties op “Leuke trailer voor Friends: Naki from Monster Island

 1. TAZ

  het zou leuk als ie ook in nederland zou gaan draaien.

    /   Beantwoorden  / 
 2. peter

  Het verhaal speelt zich af op een mysterieus eiland dat bevolkt wordt door vreemde monsters. Volgens de legende zijn het bloeddorstige wezens, maar in werkelijkheid zijn de monsters net zo bang van mensen.
  @
  beetje monsters en co achtig

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.