Trailer voor Mr. Popper’s Penguins

De zomer brengt Jim Carrey en geanimeerde pinguïns naar de bioscoop.

20th Century Fox houdt ervan om dieren tot leven te brengen. Na twee eekhoornfilms met Alvin and the Chipmunks (en een derde onderweg), besloten de makers dat het tijd werd om pinguïns wat hipper te maken. Een instantsucces natuurlijk, want wat is er grappiger dan die waggelende vogels die niet kunnen vliegen?

Mr. Popper’s Penguins is deels gebaseerd op een kinderboek van Richard en Florence Atwater uit 1938. De film, die computeranimatie met live action combineert, wordt geregisseerd door Mark Waters (The Spiderwick Chronicles).

Net zoals de eekhoorns uit de Chipmunks-films worden de geanimeerde pinguïns gemaakt door Rhythm & Hues, een studio met een geweldige naam uit Los Angeles. Waar mogelijk, worden er zoveel mogelijk beelden van echte pinguïns gebruikt, in tegenstelling tot de knaagdieren die honderd procent digitaal waren. Een groot pluspunt voor de pinguïns is dat ze niet met snerpende piepstemmetjes praten.

De onderstaande trailer laat zien dat de film alle ingrediënten heeft die een typische familiefilm moet bevatten: gekke bekkentrekker Jim Carrey, scheten laten in bad en – hoe kan het ook anders – dansende pinguïns die hun soortgenoten uit Happy Feet een poepje laten ruiken.

De ijzige komedie wordt verrassend genoeg verwacht in de zomer. Mr. Popper’s Penguins draait vanaf 28 juli 2011 in de Nederlandse zalen en vanaf 10 augustus in de Belgische.

Trailer voor Mr. Popper’s Penguins

(Met dank aan de collega’s van FilmCentrum voor de tip)

Lees ook:Intro pinguïnfilm
Lees ook:Het geheime recept van The Princess and the Frog
Lees ook:Nieuwe pinguïnbeelden
Lees ook:Eerste Penguins-clip
Lees ook:Nieuwe trailer voor Happy Feet Two

Eén reactie op “Trailer voor Mr. Popper’s Penguins

  1. esteban

    Jim Carrey is altijd leuk, gecombineerd met een familiefilm vol pinguins … dat zal geen al te grote verrassingen opleveren maar wél werken. I’m in. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.