Amerikaanse trailer voor A Monster in Paris

Meer knappe beelden uit de monsterlijke animatiefilm.

Un Monstre à Paris is de nieuwe, veelbelovende animatiefilm van regisseur Bibo Bergeron (The Road to El Dorado, Shark Tale).

In de met de computer geanimeerde prent maken een verlegen filmoperateur, een uitbundige uitvinder, een warmhartige cabaretzangeres, een ambitieuze inspecteur en een excentrieke geleerde kennis met een mysterieus monster dat een zwak heeft voor musiceren.

In onze vorige berichten vond je eerder al de Vlaamse trailer en een prachtig muzikaal fragment, net als heel wat afbeeldingen uit de animatiefilm. A Monster in Paris draait in Amerika op het Toronto International Film Festival en daarom verscheen zopas ook een Engelstalige trailer.

Het nieuwe voorsmaakje, dat je onderaan vindt, bevat enkele ongeziene fragmenten uit de film. Het is alleen jammer dat deze nieuwe trailer een spoiler bevat over wie/wat het mysterieuze monster precies is (te vermijden als je de audio dempt van 00:50 tot 00:55).

De stemmen in de Engelse versie zijn van Vanessa Paradis (Lucille), Sean Lennon (Francoeur), Adam Goldberg (Raoul), Danny Huston (Maynott), Bob Balaban (Pâté) en Catherine O’Hara (Carlotta).

Het Monster van Parijs wordt in België verwacht op 12 oktober 2011. De film wordt ook in Nederland uitgebracht, maar een releasedatum is er op dit moment nog niet.

Amerikaanse trailer voor A Monster in Paris

(Via Cartoon Brew)

Lees ook:Bekende stemmen in Het Monster van Parijs
Lees ook:A Monster in Paris
Lees ook:Vlaamse trailer voor Het Monster van Parijs
Lees ook:Prachtig fragment uit A Monster in Paris
Lees ook:Eerste afbeeldingen uit A Monster in Paris

Eén reactie op “Amerikaanse trailer voor A Monster in Paris

  1. Mohegan

    Deze trailer maakt mij alweer wat enthousiaster over de film. Wat het monster is, is niet echt een spoiler meer. Had het ergens anders ook gelezen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.