Nieuwe clip uit A Monster in Paris

Welk angstaanjagend monster duikt daar op in de mist?

Un Monstre à Paris is de nieuwe animatiefilm van Bibo Bergeron (The Road to El Dorado, Shark Tale). In het geanimeerde avontuur maken een verlegen filmoperateur, een uitbundige uitvinder, een warmhartige cabaretzangeres, een ambitieuze inspecteur en een excentrieke geleerde kennis met een mysterieus monster dat een zwak heeft voor musiceren.

Onderaan vind je een nieuwe clip uit de veelbelovende animatiefilm. Het Monster van Parijs kostte ook heel wat Belgisch bloed, zweet en tranen. Ruim honderd mensen van Walking the Dog zwoegden anderhalf jaar om de film een geweldig uiterlijk mee te geven (de studio zorgde voor de lighting, compositing, matte painting en sfx).

Het Monster van Parijs wordt in België verwacht op 12 oktober 2011. De film wordt ook in Nederland uitgebracht, maar een releasedatum is er op dit moment nog niet. Bekijk in afwachting van de film ook zeker even de prachtige, muzikale clip met een lied uit de film.

Nieuwe clip uit Un Monstre à Paris

(Met dank aan Tsuka voor de tip)

Lees ook:Eerste afbeeldingen uit A Monster in Paris
Lees ook:Prachtig fragment uit A Monster in Paris
Lees ook:A Monster in Paris
Lees ook:Vlaamse trailer voor Het Monster van Parijs
Lees ook:Knappe trailer voor A Monster in Paris

Eén reactie op “Nieuwe clip uit A Monster in Paris

  1. kenny van rymenant

    ik weet het niet,ik denk dat ik hem op dvd later ga huren,cinema een neen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.