Sin City à la Walt Disney

Hoe Sin City eruit had kunnen zien als het een tekenfilm was…

Hoewel het niet het resultaat is dat hij voor ogen had, is de onderstaande video van YouTube-gebruiker ChiefBrodyRules best wel een geslaagde mash-up van de thriller Sin City en een heleboel animatiefilms van Walt Disney.

Je zou het duistere Sin City, gebaseerd op de strips van Frank Miller, best een modern sprookje kunnen noemen. Maar dan wel eentje voor volwassenen, dat in schril contrast staat met de onschuldige tekenfilms van Disney. De neptrailer geeft hierdoor meteen een andere betekenis aan de bekende fragmenten uit The Great Mouse Detective, Beauty and the Beast, Aladdin, The Hunchback of Notre Dame, Sleeping Beauty, Mulan en 101 Dalmatians.

Mash-up: Sin City à la Walt Disney

Lees ook:Sofia… en Disneys 3D-tekenfilmkarakters?
Lees ook:Disney geeft 2D genadeslag
Lees ook:Beauty and the Beast 3D voor onbepaalde tijd uitgesteld
Lees ook:The Lion King wordt omgezet in 3D
Lees ook:Korte animatiefilm: The Makeover

Eén reactie op “Sin City à la Walt Disney

  1. Luvlektrik

    Cool gedaan!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.