Eerste trailer voor Rainbow-colored Fireflies

Meer beelden uit de tekenfilm over een jongen die terugreist in de tijd.

Na de korte teaser is nu ook een langere trailer opgedoken voor Niji-Iro Hotaru: Eien no Natsu Yasumi (Rainbow-Colored Fireflies: The Eternal Summer Vacation). De Japanse tekenfilm is gebaseerd op de manga van Masayuki Kawaguchi en wordt geregisseerd door Konosuke Uda. De onderstaande beelden stralen opnieuw een nostalgisch gevoel uit.

Het verhaal draait om een jongen die tijdens zijn zomervakantie een bezoek brengt aan de dam waar hij vroeger neushoornkevers en andere insecten ging vangen met zijn vader. Nu, een jaar nadat zijn vader omkwam in een verkeersongeval, keert hij naar de plaats terug om herinneringen op te halen. Wanneer de bliksem inslaat, wordt hij dertig jaar terug in de tijd geslingerd. Hij ontwaakt en belandt in een dorpje dat bestond voor de dam werd gebouwd, waar hij kennismaakt met de bewoners en valt voor een meisje…

Eerste trailer voor Niji-Iro Hotaru: Eien no Natsu Yasumi

(Via Catsuka)

Lees ook:Eerste teaser voor Rainbow-colored Fireflies
Lees ook:Trailer voor The Light of a Firefly Forest
Lees ook:Magische teaser voor Hotarubi no Mori e
Lees ook:Le Jour des Corneilles
Lees ook:Trailer The King of Pigs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.