Eerste trailer voor The Wolf Children

Een eerste blik op de mysterieuze wolfman en zijn kinderen.

Dit jaar verschijnt een nieuwe bioscoopfilm van Mamoru Hosoda (The Girl Who Leapt Through Time, Summer Wars). De Japanse regisseur bezorgt ons Okami Kodomo no Ame to Yuki (The Wolf Children Rain and Snow), een avontuurlijke tekenfilm over een bijzonder gezin.

Het verhaal speelt zich af over een periode van dertien jaar en draait om Hana, een 19-jarige vrouw die verliefd wordt op een ‘wolfman’. Samen krijgen ze twee kinderen, die ze aan de rand van de stad opvoeden om te verbergen dat hun kinderen halve wolven zijn. Na de plotse dood van haar man, verhuist Hana met haar gezin naar een landelijk dorpje, weg van de grote stad.

Na alle plaatjes, teasers en tv-spotjes (zie vorige berichten) biedt de onderstaande trailer een eerste blik op de mysterieuze vader uit het verhaal. Het nieuwe videofragment onthult hoe Hana en de wolfman elkaar op de universiteit leerden kennen.

De nieuwe tekenfilm wordt op 21 juli 2012 in de Japanse zalen verwacht.

Trailer voor The Wolf Children Rain and Snow

(Via NipponCinema)

Lees ook:Eerste teaser voor The Wolf Children
Lees ook:Schattig tv-spotje voor The Wolf Children
Lees ook:Plaatjes uit The Wolf Children Rain and Snow
Lees ook:Win tickets voor Wolf Children op Anima
Lees ook:Eerste blik op wolvenfilm van Hosoda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.