Prettig gestoorde teaser voor The Suicide Shop

Nieuwe beelden uit de lugubere tekenfilm die het bekende animatiefilmfestival van Annecy opent én geselecteerd is voor het Filmfestival van Cannes.

Na een aantal succesvolle liveactionfilms maakt de Franse regisseur Patrice Leconte zijn eerste animatiefilm. Hij boog zich zelf over het script met Jean Teulé, die de gelijknamige bestseller schreef waarop de film is gebaseerd.

Le Magasin des Suicides (The Suicide Shop) speelt zich af in de eenentwintigste eeuw. Alle mensen hebben de levenslust verloren en de familie Tuvache doet gouden zaken met hun winkel. Ze verkopen er namelijk allerlei spullen waarmee depressieve klanten op verschillende manieren een einde kunnen maken aan hun troosteloze bestaan. De komst van de jonge Alan zorgt echter voor een schok. Hij is een regelrechte schande voor de familie, want hij houdt van het leven…

De film is een coproductie van Frankrijk (Diabolo Films, La Petite Reine, ARP), Canada (Caramel Films) en België (Entre Chien et Loup).

Onderaan vind je een leuke teaser met nieuwe beelden uit de film. Deze week raakte bekend dat The Suicide Shop de openingsfilm is van het animatiefilmfestival van Annecy en ook zal draaien op het Filmfestival van Cannes. Dat zijn twee belangrijke, internationale festivals, respectievelijk voor animatiefilms en speelfilms.

Teaser voor Le Magasin des Suicides (The Suicide Shop)

(Via THR en Yahoo)

Lees ook:Eerste lugubere teaser voor The Suicide Shop
Lees ook:Patrice Leconte maakt tekenfilm Music!
Lees ook:Nieuwe teaser voor The Suicide Shop
Lees ook:Een speciale winkel voor zelfmoordenaars
Lees ook:Leconte hoort geanimeerde Music!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.