Nieuwe trailer Epic

Weer nieuwe beelden uit Blue Sky’s kleurrijke avontuur.

Dit jaar brengt Blue Sky Studios de computerprent Epic uit. De film wordt geregisseerd door Chris Wedge (Ice Age, Robots) en is deels gebaseerd op The Leaf Men and the Brave Good Bugs, een fantasievol kinderboek van William Joyce.

Het verhaal speelt zich af in een kleine, geheimzinnige wereld verborgen in een bos. Wanneer de jonge meid Mary Katherine op een magische manier in het geheime universum belandt, ontmoet ze heel wat dappere strijders en enkele grappige, eigenaardige wezens. Samen nemen ze het op tegen de Boggans, een gemeen leger van rottige wezens die het bos willen vernielen.

De nieuwe trailer – de vierde, voor wie de tel bijhoudt – bevat enkele ongeziene beelden en focust op de vele bekende acteurs van wie de stemmen in de film te horen zijn. Zo bestaat de cast onder meer uit Beyoncé Knowles (Queen Tara), Colin Farrell (Ronin), Josh Hutcherson (Nod), Amanda Seyfried (Mary Katherine), Christoph Waltz) (Mandrake), Aziz Ansari (Mub), Pitbull (Bufo), Jason Sudeikis (Bomba) en Steven Tyler (Nim Galuu).

De nieuwe animatiefilm, die ook in 3D in de bioscoop verschijnt, wordt in Nederland verwacht op 29 mei 2013 en in België op 5 juni 2013.

Nieuwe trailer voor Epic

Lees ook:Kleurrijke personages uit Epic
Lees ook:Nieuwe titel en stemmen voor Leafmen
Lees ook:Nieuwe trailer voor Epic
Lees ook:Nieuwe trailer en posters Epic
Lees ook:Epische poster voor Epic

2 reacties op “Nieuwe trailer Epic

  1. TAZ

    ook deze trailer is weer mooi en leuk

      /   Beantwoorden  / 
  2. max

    Prachtig ik kan echt niet wachten tot de film.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.