Trailer Cheatin’

Een mooi voorproefje van Bill Plymptons nieuwe tekenfilm.

De bekende, Oscargenomineerde animator Bill Plympton (Guard Dog, The Cow Who Wanted to Be a Hamburger, Idiots & Angels) werkt al enkele jaren aan de handgetekende animatiefilm Cheatin’. Begin dit jaar slaagde hij erin om voor dat nieuwe project via Kickstarter meer dan 76.000 euro in te zamelen met behulp van zijn fans over de hele wereld.

Het verhaal van de avondvullende prent draait om Jake en Ella. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, rijdend in de botsautootjes, slaat de vonk meteen over. Ze worden het dolverliefdste koppel uit de geschiedenis van de romantiek, tot een andere vrouw een wig tussen hen drijft. Jaloersheid en twijfel maken zich over de twee meester. Met de hulp van een onteerde goochelaar en zijn verboden ‘soul machine’ kruipt Ella in de huid van Jakes minnaressen. Op die manier wil ze een einde te maken aan het bedrog en probeert ze hun relatie te redden.

De onderstaande trailer werpt alvast een mooie blik op enkele fragmenten uit de tekenfilm, die in Plymptons traditionele stijl werd gemaakt. Het resultaat wordt in de herfst van 2013 op verschillende filmfestivals verwacht.

Trailer Cheatin’

(Via Cartoon Brew)

Lees ook:Win tickets voor Cheatin’ op Anima
Lees ook:Plympton-film opent HAFF
Lees ook:Korte animatiefilm: Summer Bummer
Lees ook:Schattige animatievideo van Fins muziekduo
Lees ook:Veelbelovende teaser voor Soul Man

Eén reactie op “Trailer Cheatin’

  1. Hansje

    Plympton blijft binnen dit stijltje toch op eenzame hoogte staan, en wordt door de jaren heen ook nog steeds iets beter. Waar de man de tijd vandaan haalt om naar praktisch elk groot animatiefestival te gaan en ook nog lange films te maken, is mij een raadsel.
    Ben erg benieuwd naar deze nieuwe…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.