Trailer Rio 2

Eerste trailer voor het vervolg op animatiefilm Rio.

De animators van Blue Sky Studios (Ice Age, Epic, Horton Hears a Who!, Robots) werken momenteel hard aan Rio 2. De sequel wordt – net zoals zijn voorganger uit 2011 – geregisseerd door Carlos Saldanha.

In het magische Brazilië leiden Blu (Jesse Eisenberg) en Jewel (Anne Hathaway) een perfect huiselijk leventje met hun drie kinderen: de muzikale meid Carla (Rachel Crow), de slimme Bia (Amandla Stenberg) en de jonge Tiago (Pierce Gagnon).

Het avontuur begint wanneer het gezin naar het Amazoneregenwoud reist, waar Jewel ontdekt dat haar verloren gewaande vader nog leeft. Hij en een heleboel andere soortgenoten leven in de wildernis, maar hun schuilplaats wordt bedreigd.

Terwijl de verwende Blu zich probeert aan te passen, vreest hij dat hij zijn vrouw en kinderen verliest aan de lokroep van het wilde woud. Zijn grootste ergernissen? Eduardo (Andy Garcia), de vader van Jewel, die het moeilijk vindt om de tamme Blu te aanvaarden. Ook Roberto (Bruno Mars), het vlotte ex-vriendje van Jewel, zorgt voor problemen bij de jaloerse Blu.

In de onderstaande trailer is ook te zien hoe de gemene kaketoe Nigel (Jemaine Clement), die in de eerste film werd verslagen, op wraak zint en de hulp inschakelt van miereneter Charlie (die niet praat) en de giftige kikker Gabi (Kristin Chenoweth).

De 3D-animatiefilm wordt in april 2014 in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

Eerste trailer Rio 2

(Via JoBlo)

Lees ook:Verse plaatjes Rio 2
Lees ook:Trailer 2 voor Rio 2
Lees ook:Nieuwe Rio 2-trailer
Lees ook:Eerste details over Rio 2
Lees ook:Teaser voor Rio 2

Eén reactie op “Trailer Rio 2

  1. TAZ

    een hele mooie en leuke trailer en ook hele mooie plaatjes in dit bericht trouwens.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.